Eredetileg január 25-én mutatták volna be Oroszországban a Sztálin halála című, brit vígjátékot, de az orosz kulturális minisztérium két nappal a premier előtt visszavonta a film engedélyét, mivel olyan „információkat tartalmaz”, amiket nem lehet legálisan bemutatni.

Ha mondasz nekem 1,azaz egy országot a földön,amelyiknek nincs olyan a múltjában,amit a mostani adminisztráció nem hallgatna el,kapsz egy karton "G vitamin"-t(6 doboz guinnes Ír sör).
Van pár amelyiknek kevesebb,van pár amelyiknek több,és van pár amelyiknek vállalhatalan a múltja,de az az ő történetük.
![]()
Ez valami normál eljárás lehet arrafelé, mert nem öltözött fel túlságosan.Hóvihar kamcsatkai módra.

Hol is látod pontosan a STIHL-t .....????? Béka ?! -.-" ; -.-"Német targoncával![]()
Красный туризм: назад в СССР / Red tourism: back in the USSR
RTД на Русском
Published on Jan 28, 2018
A nemzetközi mezőnyben van olyan alakulat, aki, pl. víz ellopásban indult, de korábban, és máshol.A Nemzetközi Paralimpiai Bizottság (IPC) nem engedélyezi Oroszország részvételét a phjoncshangi téli paralimpián, orosz sportolók semleges versenyzőként állhatnak rajthoz.
Az IPC hétfői döntésével továbbra is fenntartja az Orosz Paralimpiai Bizottság felfüggesztését. Az ügy hátterében az orosz doppingbotrány áll, amelynek következtében Oroszország a február 9-én kezdődő téli ötkarikás játékokon sem vehet részt.
Az orosz sportolók nem indulhattak a 2016-os riói nyári paralimpián.
A phjongcshangi téli paralimpiát március 8. és 18. között rendezik. (MTI)
Nem semmi, múltkor azt írta valaki hogy még útjaik sincsenek...Lahta-centrum elérte a 462 m-t. Európa legmagasabb toronyépülete.

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..