Örülök más is így látja helyzetet.
Nekem az oroszhívők = Apple fanok.
Magyarázhatod mindkettőnek a tényeket, meg vannak győződve az igazukról, az áhitat megvédi őket.
Félre ne értsen senki - én szeretem az orosz embereket (az orosz nőket elsősorban ), de gyűlölöm az orosz politikát. Ugyanúgy csak a saját vezetőséggel törődik mint bárhol a világon az összes többi. Ahogy szeretem Amerikát (főleg az amerikai nőket ), de hányingerem van attól, amivé az országot fordítja a politika.
Ami még nem is lenne gond, csak mikor a hívők a politika oldalára állnak, az állhír terjesztéssel és a védhetetlen védésével. Ahogy az irak lerohanását védők, úgy a 777 lelövését tagadók is egy szinten vannak. Ezt a modellrepülő támadást pedig egyszerűen nevetséges komolyan venni, egyszerűen magát minősíti, aki ezt a gyenge propagandakísérletet tovább tolja. Jó lenne észrevenni, hogy itt nagyhatalmi érdekek vannak (azon belül vezetői csoportok érdekei), nem pedig jó meg rossz küzdelme - felnőtt emberek pedig komolyan ezt hiszik.
Na ezért mondom, ami egyiknek az alma, a másiknak a vörös csillag.
Jahh, az Apple és fanjai. Tökéletes példa.
Nekem néhány kirívó esetet leszámítva túl sok bajom amúgy nincs az orosz politikával sem. Vagyis nem több, mint bármely más nagyhataloméval (és az oroszok is azok, katonailag mindenképpen), Putyint meg még bírom is (persze azért csak kellően távolról ), kellemesen pragmatikusan áll a dolgokhoz általában és tény, hogy komoly államférfi. Csak az istenítésüktől, kritika nélküli piedesztálra emelésüktől kapok már agyf.szt... Pár éve mondjuk még pont az ellenkezője volt trendi (ami szintén zavart), de most meg úgy tűnik ez lett az új divat.