De tán nem AK-12 lesz a neve hanem valami M jelölést kap.Vagy is én így tudom.De még ha marad ez a név akkor sem állította senki,hogy ez wgy új fegyver lenne.
Hát az elején mintha egy új gépkarabélyról lett volna szó.

A ráncfelvarrással sincs baj.Be kell látni,hogy az egyetlen dolog amiben az ott rendszeresített AK-k elmaradnak,az a kiegészítők felszerelhetősége.Ezzel ezt is letudták. Az igazi pozitívum szerintem az AEK-ek rendszeresítése lesz. Azok nagyon jól kitalált és összerakott szerkezetek,melyek méltó váltótársai lehetnének a jelenleg használt 74-eseknek és százasoknak.

Minek?Nem gondolom,hogy helyes az amit csinálnak(el kéne szakadni az AK-47-től végre)de azt meg még annyira se,hogy valami radikálisan más kéne.
Mondjuk elhagyhatnák már a fém vázat, meg átállhatnának lassan a rövid gázdugattyú-hátrasiklásos rendszerre.

Mackensen

Igen, fogaskerék szinkronizált ellen dugattyús. Gyakorlatilag 0 kimozdulást okoz e miatt, pontosabb egy ilyen fegyver sorozat lövésnél, mint bármilyen hagyományos dugattyús. Modernebb megoldás annál, mint ami nyugaton elterjedt.

• Tetszik
Reactions: wolfram
Egy ujabb AK variáns SR-1 . AEK recoil rendszerrel. Elég ütüs lehet.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Mackensen

Igen, fogaskerék szinkronizált ellen dugattyús. Gyakorlatilag 0 kimozdulást okoz e miatt, pontosabb egy ilyen fegyver sorozat lövésnél, mint bármilyen hagyományos dugattyús. Modernebb megoldás annál, mint ami nyugaton elterjedt.

Ez melyik AK is,elvesztettem a fonalat?
Had guglizzam megfele.