[BIZTPOL] Szíriai helyzet

A szervezetlen visszavonulás során nagy mészárlást végezet az SAA és a légierő a terroristák sorában.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: fishbed
PÖH(Police Special Forces) és JÖH(Gendarmerie Special Forces) Rajo-nál, a kurd/szír védelmi vonal kezd összeomlani Afrinnál

YkI0F-trAuZClma9lQZzyX99AgVShXtUOyQU6bczFSM.jpg
Szerintem azzal,hogy nem tartják be a tűz szünetet politikailag nyitott a lehetősége egy orosz bevonulásnak Afrinba.
Az egyetlen számomra nem tetsző dolog az oroszok szíriai szerepvállalásában az a megengedő külön játszma a törökökkel.
Tudom az okait de engem akkor is zavar.

Állítólag SSO. egységeket küldtek az oroszok a hum. folyosókhoz likvidálni a terrorista orvlövészeket.

Akárcsak egy hónapja É-Hamában. Beindult a gépezet.
Alulról kerítik és elvágták a főutat Shifuniánál.
DXYvjbrXcAUGrZn.jpg
DXYqRw-WAAApUb4.jpg

Középen elérték Bayt Siwa és Misraba peremét.Ezek és mögöttük harmadikként Madayra van csak az SAA. keleti és nyugati egységei között. Persze ezek valószínűleg nem fognak olyan látványosan menni mert egymást bástyaként jól tudják támogatni ezek a települések.
3qo0BuFp

Csökkenni fog a Föld lakosságszáma - eleinte -, de utána nő.

• Tetszik
Reactions: karpatalja
Márc. 3., Afrin, kurd térkép. E szerint feladták Rajo-t, ami már be volt kerítve 3 oldalról. Azt nem árt tudni, hogy a kurdok szervezetten kiürítenek minden települést amit feladnak. Nagyon kevesen maradnak ott, nincs senki kényszerítve.
DXYRQ1uW4AA0_4I.jpg:large

Szerintem azzal,hogy nem tartják be a tűz szünetet politikailag nyitott a lehetősége egy orosz bevonulásnak Afrinba.
Az egyetlen számomra nem tetsző dolog az oroszok szíriai szerepvállalásában az a megengedő külön játszma a törökökkel.
Tudom az okait de engem akkor is zavar.
Azért ment a húzd meg ereszd meg a törökökön kívül a zsidókkal és az amerikaiakkal is. Nem akarnak teljes erőbedobással beszálnni a buliba, mert nem kellenek a veszteségek és kurva drága is lenne, amit nekik kellene kifizetni. Izraelt még elvernék gond nélkül, de az USA-val hülyeség lenne direkt konfrontációba keveredni, mert nem ér annyit az egész.

Török katonanők is részt vesznek az Olajágban. Hogy hol és mire lövöldöznek az egy szem stukkerükkel arra mindenki felelhet magának.
DXXcY-OXUAARque.jpg:large

• Tetszik
Reactions: endre
Kilis-be tartó török konvoj több, mint 100 járművel. Ekkorát nem láttak az Olajág kezdete óta.

• Tetszik
Reactions: jani22
DXYyKCPXUAMxvLa.jpg:large

DXWivH-XkAAON9H.jpg

DXWZqJEWsAA15_x.jpg:large