Ordas nagy blöffnek érzem, olyan, mintha az SDI-t kezdenék újra, csak most Putyin blöfföl...
Kíváncsi lennék a részletekre, addig komoly fentartással kezelem
0:24-nél miért vibrál a rakéta orra...?

Az egész videót nem értem.
- 0:16-nál valami igen szutyok "szimulátoron" irreális MiG-31 manőver...
- 0:24-nél miért vibrál a rakéta orra...?
- Aztán a végén a szenzoros is muris CGI...
- És a végén meg inkább KAB bomba csapódik be...
Ezek az összegányolt videok részben a hazai "fogyasztóknak" szóltak, ld a valahová bedobott linket a 2018-as HomoSovieticus/putenicus vágyairól, de legalább annyira a nyugaton élő oroszfanoknak. (Akiknek gőze sincs a technikáról)
Megjegyezm pld, valahol tegnap belefutottam a 2015-ös orosz ígéretbe, már akkor nyomta a szöveget a szupr orosz robottengóról, akkor is tele volt azzal hetekig az internet. most pld a Skval rakétatorpedónál sokkal nagyobb, gyorsabb, hidrodinamikailag arra lehetetlen szupersebességű transzatlanti hatótávú robottengót ígérgetett, fizika meg leejtve. T
))
A kép alapján biztos, hogy nem KAB... valami más lehet....
Hát mert xar a videominőség .
Mindenki tudja hogy gagyi CGI
Becsapódáskor nem csak egy szabadon eső bomba de még a célpont sem az aminek látszik
Az egész "szuperfegyverekről " szól hírben az SARMAT rakétának van érelme és valóság alapja amivel váltják az SS-18
A többi csak nesze semmi fogd meg jól
A kh-101 elmegy 5000km hatótávig és vagy a tu-95 hordozza vagy egy tu-160 na innentől meg oszt sok értelme volt a nuki meghajtásra költeni.
Roni, mindenki tisztában van azzal, hogy ezek a képek csak illusztráció. Peszkov szavai szerint, mielőtt belerakták ezeket, szakemberek több alkalommal átnéztek, hogy ne legyen semmi felesleges.... Vagy te egy HD, go-pro, dolby surround felvételt akarsz látni egy zömében titkosított anyagról? Ne már... Ez nem egy demo! Ezzel csak üzentek USA-nak, hogy nem fognak tétlenül ülni és nézni, ahogy 400 elfogó rakétával körbeveszik őket.... Majd eljön az idő, amikor sokkal többet fogunk látni ezekről a dolgokról.....Nem a videók nevetségesek, hanem az egyes emberek reakciója itt! Vagy nézzetek inkább Nickelodeon csatornát!Hát mert xar a videominőség .
Becsapódáskor nem csak egy szabadon eső bomba de még a célpont sem az aminek látszik
Az egész "szuperfegyverekről " szól hírben az SARMAT rakétának van érelme és valóság alapja amivel váltják az SS-18
A kh-101 elmegy 5000km hatótávig és vagy a tu-95 hordozza vagy egy tu-160 na innentől meg oszt sok értelme volt a nuki meghajtásra költeni.
Roni, mindenki tisztában van azzal, hogy ezek a képek csak illusztráció. Peszkov szavai szerint, mielőtt belerakták ezeket, szakemberek több alkalommal átnéztek, hogy ne legyen semmi felesleges.... Vagy te egy HD, go-pro, dolby surround felvételt akarsz látni egy zömében titkosított anyagról? Ne már... Ez nem egy demo! Ezzel csak üzentek USA-nak, hogy nem fognak tétlenül ülni és nézni, ahogy 400 elfogó rakétával körbeveszik őket.... Nem a videók nevetségesek, hanem az egyes emberek reakciója itt! Vagy nézzetek inkább Nickelodeon csatornát!
Hát mert xar a videominőség .

A kép alapján biztos, hogy nem KAB... valami más lehet....![]()
Köszönjük ismét a kimerető magas szintü szakmai komentedet.![]()
Szóval a videó alacsony színvonala megkérdőjelezi maga a fegyver létezését? Gratula! Ajánlanék neked Spongyabob Kockanadrág sorozatot akkor! HD minőségben megy!Itt egy nem allami hanem szimplan egy kereskedelmi gyarto ceg ( orosz ) CGI je. Raadasul tobb eves mar amiota a technika a CGI lepett mar par lepest elore. Soval hasonlisd ossze a ket CGI-t es mond azt hogy nem nevetseges az allami demo. Raadasul es termeszetesen a kereskedelmi CGI sem arul el semilyen titkot.
Unom már én ezt a gyerekes kötözködésedet... Is mi lenne, ha ezek a képek csak az egyik tesztnek a képei? Szabadesésben... Teszteltek robbanófejét, vagy dinamikáját...vagy mit tudom én! Is akkor mi van?! Majd megkapod HD-ben ezt az egészt idővel....mint Armatát vagy Bumerangot.... eddig is további jó fikázást kívánok!Kikockazva a felvetelt a becsapaodasi sebesseg olyan 300 m/se korul lehet. Ez pedig nem hogy hiperszonikus de meg csak szuperszonikus sincs. Szabadon eso bombanak van ilyen becsapodasi sebessege.
"Villantani" akartak az oroszok mint anno a Kunyecov bevetesevel csak csak hat a vilag nem hulye. Most aztan magyarazhatjak a bizonyitvanyt. Dolgozhatnak izzadhatnak a sok megmagyarazason miert is lett ez ilyen.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..