Érdekességek a világ országaiból

Teljes promo:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Off:Abban a kôrházban születtek a gyerekeim! :p
On

Tele a sajtó, megy a pánikkeltés ezerrel! Nem tudom mi a cél, de ezt kicsit túltolták szerintem. Igaz most a faluban is mindenki ki van hegyezve az oroszokra. Nem is tudok bemenni a pubba úgy, hogy ne hecceljenek azzal, hogy én is tuti kelet-európai kém vagyok. Muszály sok Guinnesst innom, hogy bizonyítsam, nemcsak felest tudok inni. :D:D

• Tetszik
Reactions: aquarell
On

Tele a sajtó, megy a pánikkeltés ezerrel! Nem tudom mi a cél, de ezt kicsit túltolták szerintem. Igaz most a faluban is mindenki ki van hegyezve az oroszokra. Nem is tudok bemenni a pubba úgy, hogy ne hecceljenek azzal, hogy én is tuti kelet-európai kém vagyok. Muszály sok Guinnesst innom, hogy bizonyítsam, nemcsak felest tudok inni. :D:D
Csinálják a müsort az orosz elnökválasztások előtt. Csak a szokásos az angoloktól...

• Tetszik
Reactions: antigonosz
On

https://index.hu/kulfold/2018/03/07/idegmereggel_probaltak_megolni_a_volt_orosz_kettos_ugynokot/

az eredeti cikkben nem kettősügynök, csak kém van a címben.

https://www.washingtonpost.com/worl...28ebe2-21f5-11e8-946c-9420060cb7bd_story.html

Gondolom mellényúlt az aszpirinnek a helyi Tescoban.

On

Mit akarsz bizonyítani nekik: hogy nem vagy kém vagy azt, hogy (akár kém vagy akár nem, de) férfi vagy? ;) :D Inkább férfi legyél, mint angol... :D

Mit akarsz bizonyítani nekik: hogy nem vagy kém vagy azt, hogy (akár kém vagy akár nem, de) férfi vagy? ;) :D Inkább férfi legyél, mint angol... :D
Igazából a szomjam oltásának okán iszom, nem bizonyításként. De kicsit gyanús nekik, hogy mindig a haditechnikáról kezdem faggatni az ismerősöket. :D:hadonaszos:(többségük ex army vagy tartalékos itt a környéken)

Igazából a szomjam oltásának okán iszom, nem bizonyításként. De kicsit gyanús nekik, hogy mindig a haditechnikáról kezdem faggatni az ismerősöket. :D:hadonaszos:(többségük ex army vagy tartalékos itt a környéken)
Mi nem fogunk lebuktatni, hogy Vlagyimir Vlagyimirovics embere vagy, úgyhogy csak így tovább. ;):D

• Tetszik
Reactions: Pocok75
.

vk.com/milinfolive?z=video-123538639_456246475%2F003256444b8eb670bb%2Fpl_wall_-123538639

Pedig ez jó.

Voltmár?

A zene passzol a témához.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: joker
28783055_574537762921243_5723751697982878395_n.png

Oroszország: a hely, ahol azzal cukkolják az ellenfél szurkolóit, hogy -17 fokban fáznak.
(Lokomotiv-Szpartak)

• Tetszik
Reactions: zeal and fip7