Orosz taktikai rakétafegyverzet - TRV (H-31, H-35, H-58, H-59, ...)

Ezzel most mit akarsz?

Mi köze van a mérnökségnek ahoz amit leírtam?

Ha ide hívom a gyárból akár melyik gépészmérnököt és kenni vágni fogja hogy mik azok amiket leírtam?

Úgy írkálsz az ilyen komplex fegyverrendszerekről mintha minimum néhányat te terveztél volna töviről hegyire. Az orosz hadvezetésnek is adhatnál pár tippet, hiszen láthatólag sokkal tájékozottabb vagy mint ők.

. Az orosz hadvezetésnek is adhatnál pár tippet, hiszen láthatólag sokkal tájékozottabb vagy mint ők.

Hidd el adnék nekik tippet hogy hogyan is spóroljanak dollár milliárdokat! meg úgy hogy egy sokkal komolyabb haderejük lenne mint amit terveznek.

Rengetek mérnök agyal náluk okos bombákat tereznek csapásmérő drónokat és ahoz hozzá való precíziós fegyvereket.

Tessék ott a GBU-6 :vennének belőle vagy 500 db.
Vagy a szintén repcsi fedélzeti FT-7 130kg siklóbomba 100km hatótávval abból vagy kb 2000 db-ot .
Drónok terén is vásárolhatnának ch-5 drónokat legalább vagy 50 db hozzájuk pedig 25 kg vagy 50 kg precíziós bombákkal.
4 gen gépeiket célmegjelölővel láthatnák el.

Hidd el adnék nekik tippet hogy hogyan is spóroljanak dollár milliárdokat! meg úgy hogy egy sokkal komolyabb haderejük lenne mint amit terveznek.

Rengetek mérnök agyal náluk okos bombákat tereznek csapásmérő drónokat és ahoz hozzá való precíziós fegyvereket.

Vagy a szintén repcsi fedélzeti FT-7 130kg siklóbomba 100km hatótávval abból vagy kb 2000 db-ot .
Drónok terén is vásárolhatnának ch-5 drónokat legalább vagy 50 db hozzájuk pedig 25 kg vagy 50 kg precíziós bombákkal.
Nem fogadnák meg a tanácsodat.:)
Egyébként nem érted mit miért csinálnak.

• Tetszik
Reactions: fip7

Ahhoz képest, hogy semmit nem tudsz a fegyverrendszerekről, magabiztosan állítasz marhaságokat rolluk, mert valahol olvastad. Gondolom nem várod el senkitől, hogy komolyan vegyen.

Ez derék. :D

• Tetszik
Reactions: zsolti

Ennyire egyszerű volna?

Persze hogy nem ! Inkább szétlopják maguk közt azt a pénzt ahoz értenek de nagyon.

Erre van is valami konkrét bizonyítékod ( mesekönyvekből rajzokat nem fogadok el ) vagy csak a szokásos panoz féle hülyeséget nyomod?

Ennyire egyszerű volna?

Erre van is valami konkrét bizonyítékod ( mesekönyvekből rajzokat nem fogadok el ) vagy csak a szokásos panoz féle hülyeséget nyomod?
Nézd vissza Roni 1 évvel ezelőtti kommentjeit..micsoda változás ment végbe...a korábbi nyelvtani hibáktól hemzsegő gondolatok után varázsütésre...hipp hopp...full tájékozott lett..és érdekes mód ruszki hater lett fullban:D:D na jó csak 90%-ban ,mert azt hiszi így nem annyira feltünő..és még hogy nem lehet felismerni valakit hosszútávon kommentekből :DDDD

Ennyire egyszerű volna?

Európia Reaper szerű drón csak 2024-re lesz az Aerotech infója szerint és a franciák is inkább Reapert drónt vettek nemrég.

Akkor nem egyszerűbb volna beszerezni vagy 50 db ch-5 fegyverzettel vagy várni rá a hazaira vagy 10 évet? úgy hogy éveket csúszik a hazai program és csak újabb újabb költségek lépnek fel "gyermekbetegségek" stb

Ennyire egyszerű volna?

Miért Ausztrália saját maga megtervezi és legyártja azt a 5000 db SDBII ?
:rolleyes:

Nahát nem is tudtam :(

Európia Reaper szerű drón csak 2024-re lesz az Aerotech infója szerint és a franciák is inkább Reapert drónt vettek nemrég.

Aerotech-nek nincsenek infói. Negyedikként regisztráltam anno az Aerotech oldalon. Egy hír kapcsán vitakoztam velük és általam linkelt orosz oldallal bizonyítottam be az én igazságomat. Később az én linkemet-információs forrásomat használták/használják(ma is) orosz eredetü hírek írásánál.
Ennyit az Aerotech infójáról. (Sokszor pontatlanul hozzák le a híreket) Azért nem szeretek orosz linkeket megadni. :)

Emlékszünk még a 2017 ősszel terjedő hírekre, hogy megnövekedett rádioaktivitást mértek Európa felett?

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Indítás előtt:
ESOpkurAlvU.jpg

Repülés közben:
fLSo6H5srVg.jpg

Ebbe már robbanófej sem kell. Sőt igazából célozni sem kell vele, csak irányba állítani.
Ez repülés közben élettelenné teszi a bolygót amerre jár. Becsapódáskor meg, az a reaktor.....

Most komolyan, ennyi eszük hogy lehet?

Ebbe már robbanófej sem kell. Sőt igazából célozni sem kell vele, csak irányba állítani.
Ez repülés közben élettelenné teszi a bolygót amerre jár. Becsapódáskor meg, az a reaktor.....

Mibden atomfegyver élettelenné teszi a bolygót.

A válasz amúgy marha egyszerű: úgy hogy körbe vették, fenyegetik és szopatják őket. Ott még emlékeznek a II. vh ra, s van egy kompetens/hazafi vezetésük, amelyiknek elege van abból hogy páriaként/leendő gyarmatként kezelik őket. Nyilván nem akarják bevetni, de nekem mondjuk teljesen tiszta, ha kell kitáraznak bárkire. Azt is megértem, ha többet nem hagyják senkinek hogy minimális áldozatokkal végigmészárolja őket a könnyűnek hitt préda reményében. Attól a néptől többet egyetlen egy sem szenvedett idegen megszállástól a világon, persze hogy elszántak...

Emlékszünk még a 2017 ősszel terjedő hírekre, hogy megnövekedett rádioaktivitást mértek Európa felett?

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Indítás előtt:
ESOpkurAlvU.jpg

Repülés közben:
fLSo6H5srVg.jpg

Esküszöm, pont ezt akartam betrollkodni a múltkor, hogy tutira emiatt volt az az őszi eset. :D De amúgy nem hinném. Egy ilyen (vagyis akármilyen) reaktor erősen valószínűtlen, hogy csak kizárólag ruténium-106-ost bocsájt ki és semmi mást. Viszont más sugárzó izotópok szintjének jelentősebb növekedését nem érzékelték.

• Tetszik
Reactions: endre