Ez nem villogás ez átadás, saját pénzből, úgy, mint a MH légiereje. Ehez képest ti saját zsebből mit tudtok felmutatni? Jah semmit, csak tartjátok a markotokat, hogy más tartson el titeket.Segilyest szöveggel nem villognék MH-t nézve...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ez nem villogás ez átadás, saját pénzből, úgy, mint a MH légiereje. Ehez képest ti saját zsebből mit tudtok felmutatni? Jah semmit, csak tartjátok a markotokat, hogy más tartson el titeket.Segilyest szöveggel nem villognék MH-t nézve...
Te Shari ismered a viccet a vadászról meg a medvéről?Segilyest szöveggel nem villognék MH-t nézve...
ui please ekézd már Japánt, Koreát, Egyiptomot etc is... Vagy állj bele gerincesen, és zsidózz.
Utóirat_: az említett F-35 részegységei Izraelben készülnek, sorra köti a szerződéseket az amerikai védelmi erő is sorra kötik a beszerzéseket izraeli hadiipari cégekkel. Itt meg ha jól láttam, az 1960-as években készült lőkiképző cuccokkal szerepelnek a mostani katonák a honvédelem.hu címlapján...
Ez van, nem csoda hogy pár teherautó, meg egy targonca vezérezredest kap, nem is gondolva arra mennyire megalázó az egész...bár úgy tűnik a ranggal a gerinc eltűnik...
Japán és Korea két szupergazdag ország, mindkettő pénzért veszi a cuccait, de a jóval csóróbb Egyiptom sem ingyen kapja, pl se a hordozót nyugatról, se rá a helikoptert keletről. Uh el vagy tévedve szokás szerint, vagy hazudsz gerinctelenűl, szintén szokás szerint. És hogy még undorítóbb legyen, egyből kezdesz visítani, hogy jaj, megint bántják a szegény zsidót ok nélkül.ui please ekézd már Japánt, Koreát, Egyiptomot etc is... Vagy állj bele gerincesen, és zsidózz.
Utóirat_: az említett F-35 részegységei Izraelben készülnek, sorra köti a szerződéseket az amerikai védelmi erő is sorra kötik a beszerzéseket izraeli hadiipari cégekkel. Itt meg ha jól láttam, az 1960-as években készült lőkiképző cuccokkal szerepelnek a mostani katonák a honvédelem.hu címlapján...
Ez van, nem csoda hogy pár teherautó, meg egy targonca vezérezredest kap, nem is gondolva arra mennyire megalázó az egész...bár úgy tűnik a ranggal a gerinc eltűnik...
Erre kellett 30 év?A beszerzésnél figyeltek arra is, hogy az eddigiektől eltérően ne több, hanem csak egy gyártó terméke kerüljön rendszerbe, így ugyanis sokkal egyszerűbb a fenntartás és az üzemeltetés.
Szegény Einstein....1, ne kapd elő a zsidókártyát, itt főleg ne. Nem ideológiákról van szó.
2, az USA számára az izraeli F-35 program (a komplett új forráskód megírásával együtt) került már annyiba nekik, emiből annó vagy 200+ F-22est vehettek volna maguknak.
Nem hiszem. a két kép kb egyidős.
![]()
![]()
Érdekes.3éve még csak 18milcsi volt.Ulmban,a gyárban ültem bele.Volvo multévben volt 21milcsi.Kormánybeszerzés lehetett az az 50milcsi a Stralis...Egy Iveco Stralis úgy 50 millió körül kezdődik, csak traktor, pótkocsi nélkül. Új gyártású természetesen.
Csak megjegyezném,hogy Kapikuléban,a török határon egy német soför úgy halt meg,hogy kiszált a klimás fülkéböl-42fokba.De azért jó az ha vanEn ural platon utaztam nagy ritkan raban amin nem volt klima. De wgyaltalan nem tartom ordogtol valonak hogy van ha mar a technologia annyira elorehaladott hogy lehet... Nem azt mondtam hogy e nelkul nem lehet de ha van kloima szerintem abszolut nem problema.
https://www.hasznaltauto.hu/haszonjarmu/iveco/iveco_stralis_as440s46t_p-11435301Érdekes.3éve még csak 18milcsi volt.Ulmban,a gyárban ültem bele.Volvo multévben volt 21milcsi.Kormánybeszerzés lehetett az az 50milcsi a Stralis...
Hiába,infláció van.2015ben voltam újért Ulmban,ott gyártják a Stralist,és átszámitva 18milka szerepelt a számlán.Akkoriban labanc cégnek dolgoztam,30db-ot vettek.Különben tucatjával olcsóbb.
H14-es.Egy Iveco Stralis úgy 50 millió körül kezdődik, csak traktor, pótkocsi nélkül. Új gyártású természetesen.
Merci terepjáró a G , na az kerül cirka hatvanba ha jól emlékszem, de ez utóbbiban lehet tévedek egy tízest jobbra balra.H14-es.
A legkisebb. két tengelyes. Ráadásul ponyvás platós. Kb. Mint egy W50-es terepes ifa, csak modern kiadásban.
Nem kerülhet ennyibe 100 év gyártói terméktámogatással sem...
Érdekes.3éve még csak 18milcsi volt.Ulmban,a gyárban ültem bele.Volvo multévben volt 21milcsi.Kormánybeszerzés lehetett az az 50milcsi a Stralis...
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..