[BIZTPOL] Szíriai helyzet

az orosz földgáz európából kiszorításához két dolog kell
egyrészt egy vagy inkább több vezeték (mert a palackos gáz tényleg nem működik) az öbölből európába
értelemszerűen olyan útvonalakon ami biztonságos
másrészt a ruszki vezetékes gáz ellehetetlenítése
ennek a legegyszerűbb módja ha az a vezeték meg se épül
ha meg mégiscsak megépült, akkor olyan szankciókat kell kitalálni ami ellehetetleníti a ruszkik számára hogy azon a vezetéken gázt küldjenek
pld. a nemzetközi átutalások korlátozása jó gondolat, ha a németek nem tudnak fizetni a ruszki gázért (mert bőröndben mégse küldhetik ki moszkvába a dollármilliárdokat) akkor a ruszkik nem fognak gázt küldeni, és akkor lehet csinálni egy médiakampányt a megbízhatatlan ruszkikról
egységsugarú európai szavazó úgyse fogja fel az összefüggést a szankciókkal

Az amcsik a folyékony földgázt tolják (LNG) az egyértelmű biztonsági veszélyek ellenére. Lengyelek építik, a termináljukat. Letteknek már van. Talán Horvátországban is lesz. Ezért kellett kétirányúsítani a régi vezetékeket is.

• Tetszik
Reactions: cinikus
az orosz földgáz európából kiszorításához két dolog kell
egyrészt egy vagy inkább több vezeték (mert a palackos gáz tényleg nem működik) az öbölből európába
értelemszerűen olyan útvonalakon ami biztonságos
másrészt a ruszki vezetékes gáz ellehetetlenítése
ennek a legegyszerűbb módja ha az a vezeték meg se épül
ha meg mégiscsak megépült, akkor olyan szankciókat kell kitalálni ami ellehetetleníti a ruszkik számára hogy azon a vezetéken gázt küldjenek
pld. a nemzetközi átutalások korlátozása jó gondolat, ha a németek nem tudnak fizetni a ruszki gázért (mert bőröndben mégse küldhetik ki moszkvába a dollármilliárdokat) akkor a ruszkik nem fognak gázt küldeni, és akkor lehet csinálni egy médiakampányt a megbízhatatlan ruszkikról
egységsugarú európai szavazó úgyse fogja fel az összefüggést a szankciókkal
Ez a sarokba szorítom a másikat gazdaságilag dolog milyen jól bejött eddig ugye? Japán 1942 megvan?
Azt hiszed ezt az európai döntéshozók nem tudják,

• Tetszik
Reactions: reich_und_roll
18+-os IA. combat videók.Állítólag friss anyagból én ezt kétlem de érdemes megnézni.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: fishbed
DaiJGwkXUAEJGS1.jpg

Ez egy szerencsétlen pojáca.Szerintem a fórum is visszatérhet a megszokott kerékvágásába az attrakció ismét elmaradt Putyin indexe ismét nőtt. Aszad pedig napok alatt kifüstöli a déli zsákot.Aztán jöhet a többi. Tramp hülyét csinál amerikából ennyit tud kitermelni jelenleg az az ország.

Az amcsik a folyékony földgázt tolják (LNG) az egyértelmű biztonsági veszélyek ellenére. Lengyelek építik, a termináljukat. Letteknek már van. Talán Horvátországban is lesz. Ezért kellett kétirányúsítani a régi vezetékeket is.
Ahhoz hogy az európai szükségleteket kiszolgálják LNG ből. Ahhoz legalább 10 szer több terminálra lenne szükség. Pár db terminállal a lakossági téli szükségleteket se oldanák meg,nem hogy az iparét.

Ez egy szerencsétlen pojáca.Szerintem a fórum is visszatérhet a megszokott kerékvágásába az attrakció ismét elmaradt Putyin indexe ismét nőtt. Aszad pedig napok alatt kifüstöli a déli zsákot.Aztán jöhet a többi. Tramp hülyét csinál amerikából ennyit tud kitermelni jelenleg az az ország.

Szánalmas :D (De inkább ez legyen, mint atomháború.) "Nem tudom mikor támadunk, lehet, hogy holnap vagy sohanapján kiskedden, de egyébként jók voltunk fiúk az ISIS ellen, nemde? De! És az én elnökségem alatt! Nah mivan, meg se köszönitek?" Ez hülye :D

A háttérben az alku megköttetett :D Vajon ki ki mit kapott meg a torta szeletekből. Vagy miről egyezkedtek meg?

• Tetszik
Reactions: svajcibeka
Szánalmas :D (De inkább ez legyen, mint atomháború.) "Nem tudom mikor támadunk, lehet, hogy holnap vagy sohanapján kiskedden, de egyébként jók voltunk fiúk az ISIS ellen, nemde? De! És az én elnökségem alatt! Nah mivan, meg se köszönitek?" Ez hülye :D
Valakiknek ez a kék bolygó túl értékes ahhoz az univerzumban, mintsem hogy jelentéktelen föld lakók csak úgy nukleárisan el füstöljék;)

Én ide rakom mert aktuális van ilyen kép szinte minden olyan ország vezetőjével az atlanti körben aki számít valamit.
Jó lenne már megértenie minden Aszad,Putyin és társai Atlantista ruszofóbnak,hogy amikor löki a baromságát akkor ilyen és ehhez hasonló teve..ba...k.-nak reklámólnak.
Nem ám a "demokráciának" meg a szerintük még létező nyugati értékrendnek vagy akár felsőbbrendűségnek kedvéért ütik a klaviatúrát.Lófaszt! Az ilyenek már kilóra megvették azokat akik bábkánt hordanak össze hetet havat azért,hogy az ilyen homoki maj..k érdekeit szolgálják.
DakxST2X4AAny1H.jpg