Mi értelme van emelni a levegőbe egy függesztmények nélküli nagysebességű típust egy légiháborúban, tömeges támadás esetén csak azért, hogy előtte 10-20 km-el (de nem közelebb és nem távolabb, ugyanakkor az alacsony RCS miatt kvázi ismeretlen pozícióban) repülő egy rakétás drónokat instruáljon? Egyszerre többet is. A gyártó ország és egyben tulajdonos tudta nélkül. Magyar ipar és üzemi háttér nélkül átbuherálva. Én úgy érzem, hogy ezt a datalink dolgot kissé túldimenzionálják egyesek. Az oké, hogy négy gép rajkötelékben meg tudja osztani egymással a légi helyzetképet és a saját szenzorainak adatait. De olyan a világon nincs, hogy egy Gripen a saját radarjával világítva derítget fel célokat alacsony észlelhetőségű szenzornélküli modellrepülők fedélzetéről távindított rakétáknak... és még mindig nem világos, hogy miféle légiharcászat az, ahová a légteret védendő Gripen nem hogy saját fegyverzet, de egyenesen pótartályok nélkül megy. Csak azért, mert majd valahol, valakik egyszer egész biztos elébe lőnek a megfelelő helyen és időben startrakétával nehány (mégis mennyi?) drónt...
A csupasz gép adatait az összehasonlítás kedvéért tettem fel. Írtam is, hogy "CSÖKKENT TERHELÉSŰ" Griff-t lehet "emelni" (pl. 2 Sidewinder, 1 póttartály versus 2 Sidewinder, 2 póttartály, 1-2 BVR "hagyományos" Grippen).
csupasz Gripen : Gripen drónokkal : "hagyományos" Gripen arány számokat kb ennek becsülöm: 100% : 115% : 160% (RCS szempontból).
Molni korábban írt egy nagyon szemléletes összehasonlítást, hogy a valós bevetési profilnak megfelelően felszerelt Gripen milyen drasztikusan rosszabb helyzetbe kerül sok más tipushoz képest a kis méreteiből adódóan(manőverező képesség esetleges légiharcban, hatótáv, "minden"

Én ebből a (sajnos)valós helyzetből indultam ki! És erre ezt a megoldást találtam. Félretéve a "copyright", és egyéb jogi problémákat.
Sehol nem írtam hogy a Griff ""csupaszon" megy a csatába! Ami nyilvánvalón hülyeség!