A magyar haderő lehetséges fejlesztési irányai

Ja, mint ha a Bosszúállók lennének. Mindnek van valami képessége, de valahogy sehogy sem vagyunk előrébb, vagy legalább egálban a szomszédainkkal. A katasztrófavédelmes szlogenek mellett ez a másik duma, amitől agyvérzést kapok.

Leszólod a Víztisztító Mant_?
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Orbán Viktornak, a kinevezése utáni első útja hétfőn Lengyelországba vezet.
Remélem, végre haditechnika beszerzés ügyben is lesz konkrét bejelentés! Persze lehet hogy naív vagyok!
Nem eszik olyan forrón a kását. Van még olyan katasztrófavédős, vagy futárkodós technika, ami nincs most a Honvédségnek, és kéne? Mert akkor azok lesznek beszerezve mostanában. Amivel ölni lehet az csúnya dolog és nem szabad.

Nem eszik olyan forrón a kását. Van még olyan katasztrófavédős, vagy futárkodós technika, ami nincs most a Honvédségnek, és kéne? Mert akkor azok lesznek beszerezve mostanában. Amivel ölni lehet az csúnya dolog és nem szabad.
Vagy az M-346 Master kiképzőgépeik beszerzése után feleslegessé váló TS-11 Iskrákat lepasszolják nekünk, és máris megvan a sugárhajtású kiképzőgépünk. :(

Orbán Viktornak, a kinevezése utáni első útja hétfőn Lengyelországba vezet.
Remélem, végre haditechnika beszerzés ügyben is lesz konkrét bejelentés! Persze lehet hogy naív vagyok!
Hova ment volna máshova? Mikor a választás volt itt volt Kaczinszki, nagy "elvtársak" ők ketten ,van mit megbeszélni.

Mert nekem az egész történet olyan mint ha Orbán következő hetekben a fontos szövetségeseihez menne látogatóba! Miközben Európai néppár vagy szakadni fog vagy FIDESZT kifogják tenni egyszerűen. Bár a következő EP választás elvileg mostani liberálisok vesztét ígéri. Telavív és Lengyelek masszív USA szövetségesek. Míg Orbán és rendszere inkább keleti irányú, korrekt török és orosz és kínai kapcsolatokkal.

Nezz itanna milyen kormanyok vezetik fogjak vezetni ezen orszagokat kivel is kozosek bizonyos celok /hany%eu/

Mert nekem az egész történet olyan mint ha Orbán következő hetekben a fontos szövetségeseihez menne látogatóba! Miközben Európai néppár vagy szakadni fog vagy FIDESZT kifogják tenni egyszerűen. Bár a következő EP választás elvileg mostani liberálisok vesztét ígéri. Telavív és Lengyelek masszív USA szövetségesek. Míg Orbán és rendszere inkább keleti irányú, korrekt török és orosz és kínai kapcsolatokkal.
Mi vagyunk köztük a kapocs. Szerintem ezt kell megőrizni, ezt az állapotot, egyik nagykutyával sem rosszban lenni, amíg lehet kereseni kell velük a lehető legjobb kapcsolatokat, azt nem megengedve, hogy magunkra haragítsuk közbe a másik oldalt.

• Tetszik
Reactions: tonyo