Szerintem is ugyanaz a kétosztatú festés lesz, mint volt a magyar állományú gépeken.Hát szerintem a Mi-24 ek se lesznek feketék. Inkább sötét szürkék vagy tereptarkàk.
Szerintem is ugyanaz a kétosztatú festés lesz, mint volt a magyar állományú gépeken.Hát szerintem a Mi-24 ek se lesznek feketék. Inkább sötét szürkék vagy tereptarkàk.
Szlovák Blackhawk járt tegnap Budaörsön. Állítólag valamilyen fontos embert hozott.
Nem a hölgy volt a VIP. De ha az alapfelszereltség része, akkor legyen nálunk is Blackhawk![]()

Szlovák Blackhawk járt tegnap Budaörsön. Állítólag valamilyen fontos embert hozott.

Fényes ez isTudom, hogy volt már említve, csak a közeli képek miatt rakom be...
https://honvedelem.hu/cikk/111087_h...n_nagyjavitasra_elszallitott_mi-17-es_tipusu_
Meg az a "babakék" alsó szín. De legalább van!Nem csak kedden, szerdán is járt LHBS-en.
Csak úgy, tender nélkül...?!? - Akkor ebből valamelyik rohadék jól megszedi magát...!!!
Csak úgy, tender nélkül...?!? - Akkor ebből valamelyik rohadék jól megszedi magát...!!!
Tenderrel is ugyanúgy megszedheti magát, sőt, még többen és még jobban tarthatják oda a zsebüket - mert több a jelentkező vállalkozó. Ha ennyi idő alatt még nem tanultad meg hogy tendert úgy is ki lehet írni, hogy már a kiírás pillanatában is tudják a megrendelők a végeredményt, akkor még kicsit tanulmányozhatod a témát ...Csak úgy, tender nélkül...?!? - Akkor ebből valamelyik rohadék jól megszedi magát...!!!
Így igaz, a tender önmagában árfelhajtó hatású, és semmilyen mértékben nem csökkenti a korrupciót.Tenderrel is ugyanúgy megszedheti magát, sőt, még többen és még jobban tarthatják oda a zsebüket - mert több a jelentkező vállalkozó. Ha ennyi idő alatt még nem tanultad meg hogy tendert úgy is ki lehet írni, hogy már a kiírás pillanatában is tudják a megrendelők a végeredményt, akkor még kicsit tanulmányozhatod a témát ...
Ezt, mint ex-közbeszerző, csak megerősíteni tudom.Így igaz, a tender önmagában árfelhajtó hatású, és semmilyen mértékben nem csökkenti a korrupciót.
Tenderrel is ugyanúgy megszedheti magát, sőt, még többen és még jobban tarthatják oda a zsebüket - mert több a jelentkező vállalkozó. Ha ennyi idő alatt még nem tanultad meg hogy tendert úgy is ki lehet írni, hogy már a kiírás pillanatában is tudják a megrendelők a végeredményt, akkor még kicsit tanulmányozhatod a témát ...
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..