Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Tudom, hogy a tender gyakran csak látszat, ám itt már a látszatra sem adnak.- Ezek után nem csoda, hogy a banánköztársaságokkal együtt tanyázunk a korrupciós listák élmezőnyében...Tenderrel is ugyanúgy megszedheti magát, sőt, még többen és még jobban tarthatják oda a zsebüket - mert több a jelentkező vállalkozó. Ha ennyi idő alatt még nem tanultad meg hogy tendert úgy is ki lehet írni, hogy már a kiírás pillanatában is tudják a megrendelők a végeredményt, akkor még kicsit tanulmányozhatod a témát ...
Ahogy nézzem a twittert az airbusnál majd kibujnak a bőrükből. Egy ilyen nagyobb megrendelés egy "újabb változatton" jelentős értékkel bír.
Ép most akartam linkelniJó választás, de azért remélem nem minyós bocimintával lesz - bár ki tudja:
Szerintem a korrupciós listákat mindig azok állítják össze, akiktől nem vásárolunk.
Tudom, hogy a tender gyakran csak látszat, ám itt már a látszatra sem adnak.- Ezek után nem csoda, hogy a banánköztársaságokkal együtt tanyázunk a kurrupciós listák élmezőnyében...
Jó választás, de azért remélem nem minyós bocimintával lesz - bár ki tudja:
Én a szlovákokra vagy a románok arcára lennék kíváncsi
Szerintem meg jóval kedvezőbb baráti árrban vásároltuk meg őket. Mint bármely szomszédunk az új gépeiket.
Tévedsz, a korrupciós listákat FÜGGETLEN szervezetek készítik, épp az ilyen "beszerzések" alapján...!!! - A korrupt kormányok meg ezért vegzálják a független szervezeteket...!!!Szerintem a korrupciós listákat mindig azok állítják össze, akiktől nem vásárolunk.
Azért ezek nem váltják ki a Mi-8-as családot, de ekkora darabszámmal már jól kiegészítik.
Tévedsz, a korrupciós listákat FÜGGETLEN szervezetek készítik, épp az ilyen "beszerzések" alapján...!!! - A korrupt kormányok meg ezért vegzálják a független szervezeteket...!!!
Én a szlovákokra vagy a románok arcára lennék kíváncsi
Szerintem meg jóval kedvezőbb baráti árrban vásároltuk meg őket. Mint bármely szomszédunk az új gépeiket.
Mivel a visszaérkező Mihukat is el kellesz látni ATGM el én jó esélyt rátok rá hogy a közeljövőben ezt a képességet is meg fogják teremteni rá. Bármi lehet V4 vonal, francia,izraeli.....Sajna az ATGM csak távoli jövő,vagy az se és csak ígéret marad a 70mm irányított csak puha célpontra jó igaz az lehet irányított.Szerintem az fontos lenne.
Ez így van, a vigyorgós smile-nem kell a végére mivel sajnos igaz.Szerintem a korrupciós listákat mindig azok állítják össze, akiktől nem vásárolunk.
Mind a kettő ugyan annyira független kb. Bár amennyi kapitális baromságot láttam már nemzetközi szervezetek által írt jelentésekben (pl amikor gendersemleges WC hiányát firtatták) hogy én egy büdös szavukra nem adok. Igaz M1-et sem nézek.Kapcsold be az m1-et! Ott adják a neked való egész napos esti mesét...!!!