[BIZTPOL] Szíriai helyzet

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
ee6fCRUtEZU.jpg
H9eI8Fbpctw.jpg
hta8wWjCKB8.jpg
90Y_NJV3PCM.jpg

A híres damaszkuszi acél, lehet rettegni. :)

"az 1750-es években a damaszkuszi acél egyszer s mindenkorra eltűnt az arab fegyverkovácsok műhelyeiből, a legvalószínűbb oka az, hogy az alapanyagul szolgáló indiai ércbányák kimerültek."

/Nagyon sok érdekesség van az alábbiakban./

https://avilagtitkai.com/articles/v...zlop-mely-ellenall-az-idonek-es-a-korrozionak

https://www.szabadfold.hu/hobbi/a_damaszkuszi_penge_titka

http://www.ng.hu/Civilizacio/2010/10/Megfejtettek_a_damaszkuszi_acel_titkat

:D

Mára már az AK-47 összeintegrálásából készül, a rejtett üzemmódokon felül egyes tulajdonságai röviden:

- megbízható a fogása, ha nem a pengénél kezdi,
- a fentiből kitűnik, hogy két része van, a penge (véres kéz) és amit a férfiak már kis koruktól megszoktak,
- gyakorlás után suhog,
- fényes ívetet húz a Nap (az ami fenn van és vakulsz) fénye mentén megfelelő suhogtatási szög betartása mellett,
- az éle felől nézve csak stealth üzemmódban használható és semmiféle kapcsolgatást nem igényel pluszban,
- szórása irányítható,
- tűzíve akár közvetlenül 360 fokos területet is lefed.
- közvetlen használatánál kerülje a nagyobb távolságokat,
- ne dobálja, mert esetleg nem tudta esetleg kihúzni a célfelületből, és az 1*ű user elvesztheti a termék fogásának valamihez kapcsolható megható élvezetét :)).

Jelenleg nem megoldott az elsütő billentyű elhelyezése (mivel igen ravasz), valamint a tárcsere/újratöltése körülményes a kezelő energia bevitele miatt.

A szervizelés kényelmes, szakosodott a FenŐkő.Bt.

Nyugati importja nem várható, mivel túlzottan nagy az élettartama.

:)

• Tetszik
Reactions: gioo and zeal

18+

• Tetszik
Reactions: fishbed

18+18+18+!!!!!
Idlebi hős kivégzi a saját nővérét mert az nem engedélyezett párkapcsolatot folytatott.

18+18+18+!!!!!
Idlebi hős kivégzi a saját nővérét mert az nem engedélyezett párkapcsolatot folytatott.
Az első tár után még mozgott. Aztán még kettőt ráküldött. Erre az egészre mit lehet mondani? Most már lehet útban van az EU-ba, mint rejtett erőforrás.

Az első tár után még mozgott. Aztán még kettőt ráküldött. Erre az egészre mit lehet mondani? Most már lehet útban van az EU-ba, mint rejtett erőforrás.
Gondoltam,hogy írok hozzá valamit de pont én is ezt éreztem.Ez az a szint amire egyszerűen nincs mit mondani. Vagyis van. Ki irtani mind. Az én ,a mi 21sz.-di világunkban ennek nincs helye.
Egyébként az elsőt szerintem direkt mellé küldte szórakozásból.

Mint politikai menekült, akit "Assad üldöz a semmiért" vagy a vallásáért. Aztán családegyesítéssel jöhet az egész pereputty, kivéve a nővére, mert ...