Tehát nem találtak meg mindenkit, és nem lehetett azonosítani a maradványokat, testrészeket.Ma eltemették az Il-20 legénységét.Katonai temetőbe közös parcellába kerültek. Emlékmű is készül a számukra.
![]()
![]()
![]()
Igen,ez várható volt.Tehát nem találtak meg mindenkit, és nem lehetett azonosítani a maradványokat, testrészeket.
Nassib határátkelő Jordániából Szíriába: dugó van.
![]()

).
Az első tár után még mozgott. Aztán még kettőt ráküldött. Erre az egészre mit lehet mondani? Most már lehet útban van az EU-ba, mint rejtett erőforrás.18+18+18+!!!!!
Idlebi hős kivégzi a saját nővérét mert az nem engedélyezett párkapcsolatot folytatott.
Gondoltam,hogy írok hozzá valamit de pont én is ezt éreztem.Ez az a szint amire egyszerűen nincs mit mondani. Vagyis van. Ki irtani mind. Az én ,a mi 21sz.-di világunkban ennek nincs helye.Az első tár után még mozgott. Aztán még kettőt ráküldött. Erre az egészre mit lehet mondani? Most már lehet útban van az EU-ba, mint rejtett erőforrás.
Mint politikai menekült, akit "Assad üldöz a semmiért" vagy a vallásáért. Aztán családegyesítéssel jöhet az egész pereputty, kivéve a nővére, mert ...Az első tár után még mozgott. Aztán még kettőt ráküldött. Erre az egészre mit lehet mondani? Most már lehet útban van az EU-ba, mint rejtett erőforrás.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..