Golyószórók / géppuskák

Csesszétek már meg ezt az iszapbírkózást,valaki engedje már el!
A fejem megfájdult az utóbbi 2 oldaltól.
:hadonaszos::hadonaszos:
Mostmár megfogom a csövénél az a rohadt álltalános célú,géppityut,kiveszem a golyókat belőle,és úgy hátba vagdosok vele mindenkit,hogy az összes állvány,meg villa letörik róla!
A puskáról is!
:D:D
Teljes mértékben ura vagyok a helyzetnek!!!
:D

De most akkor lehet olyat, hogy bipod is van rajta, meg állványon is van??
pkms_1.jpg
729.jpg
Most-Dangerous-Guns-in-the-World7.jpg
m240_mtws_375.jpg

Előfordul.....

Meg megint jössz egy majd 80 éves fegyverrel...
A tankok sem mind tornyosak...

Ne legyél már hülye légyszives.Mindenről leszerelhető a bipod.Mint ahogy minden leszerelhető egy fegyverről.
Ez az beszéljünk össze vissza mindent aztán majd csak kigobozzák a szövegkörnyezetből. Tudod a szaknyelv nem véletlen alakult ki(nem csak a katonai hanem az össtes).Ha neked derogál használni ám legyen de ne legyél felháborodva ha szóvá teszik.
Most akomán fix,vagy leszerelhető?Csak a pontos szaknyelv kedvéért....
Kezd elege lenni az embernek ebből már amúgy..... Egy értelmes hozzászólás nem született kb 1 hete. Hagyjátok már abba.
Olvasd vissza.Csak a könnyű kinai autómata gránátvetőkröl kértem a véleményét.Különben erről a tiédet sem utasitanám vissza.De belemerült ebbe szemantikai marhaságba,kissé lekezelő stilusban.Semmi bajom vele,ha valaki kijavit,felvilágosit,ha valamit rosszul tudok,vagy elirok.Ezeket a nyavajás angol betüszavakat folyton összekeverem.Dudi meg folyton kijavit,és jol teszi.De a lekezelést nem tűröm.

Ez az beszéljünk össze vissza mindent aztán majd csak kigobozzák a szövegkörnyezetből. Tudod a szaknyelv nem véletlen alakult ki(nem csak a katonai hanem az össtes).Ha neked derogál használni ám legyen de ne legyél felháborodva ha szóvá teszik.
Most akomán fix,vagy leszerelhető?Csak a pontos szaknyelv kedvéért....

Olvasd vissza.Csak a könnyű kinai autómata gránátvetőkröl kértem a véleményét.Különben erről a tiédet sem utasitanám vissza.De belemerült ebbe szemantikai marhaságba,kissé lekezelő stilusban.Semmi bajom vele,ha valaki kijavit,felvilágosit,ha valamit rosszul tudok,vagy elirok.Ezeket a nyavajás angol betüszavakat folyton összekeverem.Dudi meg folyton kijavit,és jol teszi.De a lekezelést nem tűröm.

Ha azt mondom,hogy minden autónak van kereke te meg beraksz egy kerék nélküli autóról képet akkor igazad van....

Ha azt mondom,hogy minden autónak van kereke te meg beraksz egy kerék nélküli autóról képet akkor igazad van....
Dudi,remélem ha a helyzet neadjisten úgy hozza,a Hazát is ezzel a konoksággal védelmezed.Nade a konokságért én sem megyek a szomszédba.Holnap kikeresek néked néhány lánctalpas futóműre átszerelt kocsi képet.UAZt pl.:)

Ez egy új kínai könnyű géppuska és valami nem stimmelt, csak nem tudtam, hogy mi is az. Most jöttem rá, hogy mi is zavar nála. Naszóval, ha minden igaz ez egy amolyan Minimi, megy hevederrel és tölténytárral is. Nade, ha alul van a gázdugattyú, akkor, hogyan csatlakozhat szintén alul a tölténytár is?
LMG-1.jpg

LMG-2.jpg

LMG-3.jpg

LMG-4.jpg