Szerintem te is tudnál egy érdekes filmet csinálni...![]()
Hajjaj!

Szerintem te is tudnál egy érdekes filmet csinálni...![]()
És hogy cselezed ki a sok reklámot és fake oldalt?Streamnél nem kell várni a letöltéssel. Azonnal indul.
Fene tudja. Átlagban, nekem kb. 5-10 perc találni egy normális streamet. Ennyi idő alatt nem töltöm le.És hogy cselezed ki a sok reklámot és fake oldalt?
A Mel Gibson jelenet miből van? Nem jövök rá, hogy ha ez Halálos Fegyver, akkor 1 vagy 2.
A Mel Gibson jelenet miből van? Nem jövök rá, hogy ha ez Halálos Fegyver, akkor 1 vagy 2.
Nekem az rémlik, hogy az 1 nek van egy rendezői vagy hosszbb változata. És annak az elején van.
De rég látta úgyhogy nem 100%
A 3. részből láttam csak a rendezőit, a többiből soha. Akkor ezért nem ugrik be.Valami csókát lelő egy iskolánál,vagy ovoda? Játszótéren?csak haloványan dereng
![]()
tessék, kivágott rész az első filmből.A 3. részből láttam csak a rendezőit, a többiből soha. Akkor ezért nem ugrik be.
Köszi. A végén a pengetős zene ééééééééééédes, istenem, milyen jó volt az akkoriban, meg a szax.tessék, kivágott rész az első filmből.
Tud valaki segíteni abban hogy milyen keresőszóval nézzek utána azoknak a régi-nem túl régi japán vagy milyen kung-fu harcművész filmeknek amikben a hosszú szakállú vénségek repkedtek, meg hosszú hajú csajok hajukkal harcoltak, meg ilyenek?
Köszi, van bőven filmje ahogy látom.Az inkább hong-kongi lesz, 1997-ig hirhedtek voltak a zs kategóriás kung-fu filmjeikről.
Esetleg Godfrey Ho munkásságát lehet átnézni:
https://www.imdb.com/name/nm0061792/
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..