Kettőt már gyártanak az oroszok. Idén kész lessz az engedélyük, és építhetik befele. Ha az amerikai részarány 10% alá megy, többé nem pofázhatnak bele. Esetleg nem szállítanak alkatrészeket. Mondjuk az betenne, mert a hidraulika rendszer amerikai.Megpróbálhatnák elsőre azt a négy fő egységet, ami a Szuhojban amerikai. Akkor kaphatnának 3/4ig kész Szuperjetetket az oroszoktól.
Láttam egy lézeres cuccot működés közben, az lenyűgöző volt. Vagy tíz kilóméterről eltrafált a tengeren egy csónakot. Mondjuk, hogy hányszor vették fel, azt nem tudom.
sinen![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
76 mm es hajoagyuhoz.![]()
A kepek egy resze tudom mas topikba mar szerepelt.
Ismét válogatás ! UAV -ra szerelhető gázturbinás fegyver 27 kg 30 km hatótáv 600 km/óra sebesség.
![]()
A fegyver mögötti az előző nagy tesója : F4 re szerelhető szintén gázturbinás 850 kg 100 km hatótáv sebessége ismeretlen.Az első képen a poszteren is látható.
![]()
Sólyom névre hallgató új zavaró pod.
![]()
Amiből ugye ha elég megbízhatóan sokat tudnak letermelni, mint láthattuk gondot okozhat a legkorszerűbb légvédelemnek is. Erre volt példa a rém egyszerű kasszamok inváziója vs vaskupola illetve a másik oldalról a szintén túlterhelt és lekapkodott szír Pantsirok.'70 -es évekbeli amerikai technika másolatai, gondolom némileg továbbfejlesztve. Nem High-Tech, de önellátó és stabil hadiiparra utal.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..