Mi-24 / Mi-35 Hind , Superhind (Mil, Szovjetunió)

Korszerűsitéssel egybekötött élettartam növelés.Az némileg többet jelent annál,ami nálunk történt.Ráadásul alighanem nyugati harci rendszereket fog kapni.Nekünk is ezt kellet volna csinálni.Vagy legalább az oroszoktol a VM korszerűsitést rendelni,nem csak a restaurálást.
.
Ne legyel negativ, a sötetszurke festes milyen trendi lett mar....? :) Klasszikus optikai tuning, nalunk ez jutott korszerusites cimen. :( Festhettek volna ra capaszajat is, hatha megijeszt valakit, az is növelte volna a harcerteket.

• Tetszik
Reactions: yangwenli
Korszerűsitéssel egybekötött élettartam növelés.Az némileg többet jelent annál,ami nálunk történt.Ráadásul alighanem nyugati harci rendszereket fog kapni.Nekünk is ezt kellet volna csinálni.Vagy legalább az oroszoktol a VM korszerűsitést rendelni,nem csak a restaurálást.
Nincs kizárva, hogy ezt csináljuk.

Helikopter és komolyabb drónok ellen kiváló az, nem marketinges fogás.
Lőttek már az ukránok egy oriont mihuval. Van is valami videó.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Döntés született az összes orosz Mi-35M helikopter modernizációjáról MV szintre. Erősebb páncélzatot, új hajtómüvet, új radart, OPSz-24N1 opto-elektronikai berendezést és Prezident-Sz önvédelmi berendezést kapnak.

• Tetszik
Reactions: fishbed
Radarjuk eddig nem volt, az erősebb páncélzat utólagos kialakítására kíváncsi vagyok, ugyanakkor én a lapátokat is cserélném.

2018 augusztusban az Armiján bemutattak egy modernizált Mi-35M-et.

5823884_original.jpg

5823489_original.jpg

5823108_original.jpg

5824129_original.jpg

5823454_original.jpg

A bolgárok 4 db Mi-24 V újítanak fel és modernizálnak fel 2 db Mi-17 el együtt. A szerződés értéke kb 22 millió dollar. A nagyjavítás és modernizálás után 2033 ig terveznének velük.

• Tetszik
Reactions: borisz
Megkapták a Vityebszk fedélzeti önvédelmi rendszer modernizált verzióját a Mi-35M helikopterek. A szíriai tapasztalatok alapján módosított Vityebszk rendszert az összes hadrendben lévő helikopterre felszerelték.

• Tetszik
Reactions: fishbed and gacsat
A bolgárok 4 db Mi-24 V újítanak fel és modernizálnak fel 2 db Mi-17 el együtt. A szerződés értéke kb 22 millió dollar. A nagyjavítás és modernizálás után 2033 ig terveznének velük.
betudod linkelni ezt a dolgot? igazából csak arra lennék kíváncsi hogy mikor kapják vissza várhatóan a vasakat tehát hogy hány év pluszt kapnak a vasak ezért a 22 millióért

Megkapták a Vityebszk fedélzeti önvédelmi rendszer modernizált verzióját a Mi-35M helikopterek. A szíriai tapasztalatok alapján módosított Vityebszk rendszert az összes hadrendben lévő helikopterre felszerelték.
Nincs veletlenul ennek egy export verzioja, amit egy feherorosz vallalattol be lehetne legalisan szerezni?