1956 harceszközei és harci cselekményei

Szerintem valaszoltam. Sehol nem irtam, hogy most kellene tenni. Pusztan jeleztem, hogy szerintem tortenelmunk utolso azon datuma volt 56, amikor utoljara mutattunk valamit es ez meglehetosen szomoru. Nem jutott eszembe, hogy ezt barki kiforgatna, hogy mit kellene most tenni es legfokeppen nem gondoltam t72-kre... nem is ertem ezek, h jottek vagy mi?! Ha nem jott le se neked se papajoenak mire gondolok, kar is magyaraznom.

Én meg kérdeztem, hogy ezt mire alapoztad.
Hiszen épp most Kínával Selyemutazunk, Iránnal atompaktumot kötöttünk, Oroszo.-gal NATO tagként atomerőművel építünk, és meghívtuk Netanjahut Budapestre Izrael és Magyarország kapcsolatának szorosabbra fonása céljából. Szerintem ilyet még nem csináltunk, főleg nem egyszerre :)

Én meg kérdeztem, hogy ezt mire alapoztad.
Hiszen épp most Kínával Selyemutazunk, Iránnal atompaktumot kötöttünk, Oroszo.-gal NATO tagként atomerőművel építünk, és meghívtuk Netanjahut Budapestre Izrael és Magyarország kapcsolatának szorosabbra fonása céljából. Szerintem ilyet még nem csináltunk, főleg nem egyszerre :)
Olyan se volt még hogy egy EU tagállam kormánya kiharcolja a 7. cikkelyt maga ellen. Ebben is elsők vagyunk.

Olyan se volt még hogy egy EU tagállam kormánya kiharcolja a 7. cikkelyt maga ellen. Ebben is elsők vagyunk.
De ez most miért zavar téged? Rövid időn belül nem kívánsz már magyar lenni, és már jelenleg sem élsz itthon. Te azzal törődj mi zajlik körülötted a fejlett kánaánban nyugaton. Mi meg megleszünk itthon, ahogy eddig is az évszázadok során.

Érdekes aspektus,egyszer megéri megnézni.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Remény és Pokol
1956
Kézifegyverek

• Tetszik
Reactions: fip7

1958 T-44! tankok bevagonírozása Szombathelyen:
https://filmhiradokonline.hu/watch.php?id=13838
Ha már 56-os topik, akkor nézzünk egy elhagyatott T-44-est a Moszkva téren.
full

• Tetszik
Reactions: antigonosz

• Tetszik
Reactions: BJani