Öt rotorlapátja van, elméletileg gyorsabb.Ettől azért nem tartok!![]()
![]()
Elméletileg. Hajtómű fogyasztása, hatótáv, megbízhatóság? Elektronika megbízhatósága? Élettartam? Stb. Költséghatékony, gyors és végeredményben okos lépés volt az UH-60-as módosított lemásolása, de az eredeti jelenleg gyártásban lévő verzióinál nem gondolom, hogy jobb lenne. Sőt.Öt rotorlapátja van, elméletileg gyorsabb.
Naigen, ezt csak akkor eldönteni, ha mindtkét gépből vásárolnánk párat és ki tudnánk próbálni.Elméletileg. Hajtómű fogyasztása, hatótáv, megbízhatóság? Elektronika megbízhatósága? Élettartam? Stb. Költséghatékony, gyors és végeredményben okos lépés volt az UH-60-as módosított lemásolása, de az eredeti jelenleg gyártásban lévő verzióinál nem gondolom, hogy jobb lenne. Sőt.
Biztos,hogy nem jobb nála.Amennyire lehet tudni,még mindig a Turmo hajtómű csühög ebben is.Ami jol bevált,de azért már alaposan elavult tipus.5 rotorlapáttol meg nem lesz gyorsabb.H225 is 5lapátos,mégis lassabb a BHnál.Naigen, ezt csak akkor eldönteni, ha mindtkét gépből vásárolnánk párat és ki tudnánk próbálni.
Igen az egész repiparjuk gyenge láncszeme a hajtómű.Biztos,hogy nem jobb nála.Amennyire lehet tudni,még mindig a Turmo hajtómű csühög ebben is.Ami jol bevált,de azért már alaposan elavult tipus.5 rotorlapáttol meg nem lesz gyorsabb.H225 is 5lapátos,mégis lassabb a BHnál.
Nagy hírtelen megjelent belőle egy rakás.
A Black Hawknak mintha csak most készült volna el FBW változata. Ha minden igaz jövőre áll szolgálatba.Latest Chinese army chopper uses fly-by-wire control system
Egymás mellett a két típus
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..