[BIZTPOL] Közép-Európa (V4 országok)

Na ja, előbb azért nézzük meg a tv adsá idevágó felvételét. Mert az oldal, ahol a hír megjelent, orosz propagandaoldal.

Milyen orosz propagandaoldal? Az az oldal az ukrán konfliktussal foglalkozik, tehát minden ami Ukrajna területén történik. Onnan tudhatod meg, hogy mi történik nap mint nap méghozzá magyarul.
Másik dolog, hogy ha nem történt volna meg illetve nem lenne igaz be sem rakom.

Ejnye, ejnye ezzel a megkérdőjelezéssel fekete pontot kaptál tőlem! :)

videóval
https://karpathir.com/2019/03/20/uk...PdOnaxX42oJ8_9cWcWoKhbW4PsQOezQh7F2pbrxpajWQQ

Milyen orosz propagandaoldal? Az az oldal az ukrán konfliktussal foglalkozik, tehát minden ami Ukrajna területén történik. Onnan tudhatod meg, hogy mi történik nap mint nap méghozzá magyarul.

videóval
https://karpathir.com/2019/03/20/uk...PdOnaxX42oJ8_9cWcWoKhbW4PsQOezQh7F2pbrxpajWQQ

Szuper, na ezt akartam látni, így már más.

Szuper, na ezt akartam látni, így már más.

Ukrajnában a 4( Ajdar, Azov, Donbas, PSz) legkegyetlenebb(neonáci) önkéntes(eleinte) zászlóalj ex parancsnoka ukrán parlamenti képviselő, így nem indulhat ellenük eljárás. A háborús bünökért, amiket elkövettek kötél általi halál járna nekik. Ez a 4 exparancsnok gyakran nyilatkozik, többnyire még ennél durvább dolgokat is.

Ukri topik zárva, ide teszem. Állítólag ezeket Husztra viszik.
44c23890fd82d4945dadff8aafc840d5.jpg

• Tetszik
Reactions: gergo55
Csúnya pofon lenne nekik.

Sajnos én nem a Magyarország elleni inváziós halandzsára gondoltam, hanem hogy teletömik Kárpátalját katonával, és a magyar kisebbséget fogják folyamatosan vegzálni még jobban. Netán fegyveres erődemonstrációkkal megfűszerezve. Na meg ha országos lázadás lesz a választás után Kárpátalján fognak példát statuálni.

Sajnos én nem a Magyarország elleni inváziós halandzsára gondoltam, hanem hogy teletömik Kárpátalját katonával, és a magyar kisebbséget fogják folyamatosan vegzálni még jobban. Netán fegyveres erődemonstrációkkal megfűszerezve. Na meg ha országos lázadás lesz a választás után Kárpátalján fognak példát statuálni.
Ehhez a felvázolt balhéhoz nem önjáró tüzérség kell. Én bizakodó vagyok, hogy csak f@szméregetés.

• Tetszik
Reactions: Karak95
Ukrajnának mostanábban milyen hitel visszafizetéseket kell majd teljesítennie? Gondolok itt az elkövetkező pár hónapra.
Itt az elnőkválasztás. Gondolom valami "műbalhét" megint be kell vetni.

Ehhez a felvázolt balhéhoz nem önjáró tüzérség kell. Én bizakodó vagyok, hogy csak f@szméregetés.

Szerintem ott már úgy gondolják mindegy csak látványos harcjármű legyen amitől megijed az átlagpolgár. Ezek meg most valamiért nem kellettek keleten és ezért vitték oda.

Ukrajnának mostanábban milyen hitel visszafizetéseket kell majd teljesítennie? Gondolok itt az elkövetkező pár hónapra.
Itt az elnőkválasztás. Gondolom valami "műbalhét" megint be kell vetni.

Idén még 4 milliárd USD-t hitelt kell felvennie, hogy vissza tudja fizetni a 2019-ben esdékes részleteket. Ha jól emlékszem idén kb 16 milliárd USD adósságot kell vissza fizetniük.

Szerintettek ez az összeg megérne e egy balhét? Visszafizetésre gondolok. (Elhalasztás, későbbi hitel leírása) Vajon meddig tudnának elmenni? A háttérbol meddig engednék a balhet?

Nem sokáig, mert már ezt se nagyon tudják kifizetni, egy újabb nagy balhé meg lenne vagy mégennyi pénz. Én attól tartok inkább a lakosságot fogják piszkálni, mmint a magyarokat, esetleg a románokat, persze az elmaradhatatlan orosznyelvű lakosok felé irányuló kisebb-nagyobb atrocitások mellett.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Hát ezt benézték!

videóval

Ukri topik zárva, ide teszem. Állítólag ezeket Husztra viszik.
44c23890fd82d4945dadff8aafc840d5.jpg

Na most van bajban Uli:D! Hogyan magyarázza meg, ha egy olyan országot fenyegetnek meg aki az általa hőn szeretett NATO tagja??? Tényleg ennyire gyökerek odaát? Nekimennek az oroszoknak majd egy NATO tagnak? Értem én hogy a NATO-ban akarnak lenni, de azért ne így és az sem lenne szép ha Ukrajnában a NATO úgy lenne jelen mint megszálló erő :)

Amúgy jöhetnek várjuk őket:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.