Nem, mert a melós fogalma is értelmezhetetlen a keleti civilizáció keretei között.Ezzel az erővel az itthoni összeszereldét is legagyizhatod.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem, mert a melós fogalma is értelmezhetetlen a keleti civilizáció keretei között.Ezzel az erővel az itthoni összeszereldét is legagyizhatod.
Honnét tudjuk hogy gagyi minőség? És honnét tudhatjuk hogy horror árban volt.
A mai világban teljesen mindegy hogy hol gyártatol le egy terméket. Kívétel afrika me az arabok. Mindenhol vannak alapvető gyártási és minőség kultura. Máskép kint a piacon elvérzel. Minőségellenőrként már találkoztam hot gagyi "német" minőségi hegesztésel. (Gondolom valakik jó bérrét csinálták kint és über lengyel-magyaros il inkább arabos munkamorálal. Valszeg az utobbi lehetet). Valamint találkoztam már gagyinak lenézet ország meglepően jó minőségével is. Magyarán mindenhol van minőség és gagyi egyaránt. És ez mai világban jobban igaz lett. Csak megsugom hogy egy nagy nyugati gyártónál a dolgozói szlogen az volt hogy a lehető legolcsóbb "szarbol" a lehető "legjobbat" drága terméket előállítanni. (Gyártani) A többi csak márka, rizsa meg marketing. A márka és a hűség fél siker az eladáshoz.
De ha megnézed hogy hozzánk hasonló országok milyen nevetséges mennyiségeket vesznek APC-ből az áruk miatt akkor abból a több száz BTR-ből ami megvan bűn lenne nem kihozni azt amit még lehet - írták tartalékosokat, határra, TEK-nek stb
A Mercedes vagy az Audi - nyilván magasabb ár ellenében - mindig minőséget ad neked
Na, akkor csak kiderült. Majd jön az infó a tártartókról is?
A magyar katonák világos zöld árnyalatú ruházata elüt a többi ország sötét zöld / barna tónusú ruházatától...
![]()
???Menj el Lengyelországba meg a Csehországba és azonnal rájössz az okára.
A többi ország északabbra illetve hegyek közt fekszik.A magyar katonák világos zöld árnyalatú ruházata elüt a többi ország sötét zöld / barna tónusú ruházatától...
![]()
Ha igaz, akkor igen. Végül is ezt jónak találod hivatásos szemmel?
Tegnap akartam irni hogy azert remelem hogy atfestik a torok camot.![]()
Nem volt meglepi csak, nem lehetett beszélni róla. Én még nem ültem benne. De egyébként szerintem csak simán rajthagyták a török festést egyelőre.Ha igaz, akkor igen. Végül is ezt jónak találod hivatásos szemmel?
Nekem az egyszínű zölddel sem volt bajom, bár nyilván egy nagyobb gépen már szembetűnő, hiszen egy nagy zöld pacát látsz...
Mint hivatásosok, hogy értékelitek? Illetve úgy tűnik, hogy még neked is meglepi volt a dolog...
Nem pont ez volt a téma kb. egy hete?A többi ország északabbra illetve hegyek közt fekszik.
De csak nem ebben a topikban.Nem pont ez volt a téma kb. egy hete?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..