Ööö nem ez ment tobb evtizedig?Miért akarná megszállni?
Kiüti a selyemútból, ellehetetleníti az exportját és lenullázza annyira, hogy ne legyen importra pénze.
30 évre elég is ez aztán meg kezdődhet előlről.
/es nem jott be 
Ööö nem ez ment tobb evtizedig?Miért akarná megszállni?
Kiüti a selyemútból, ellehetetleníti az exportját és lenullázza annyira, hogy ne legyen importra pénze.
30 évre elég is ez aztán meg kezdődhet előlről.
/es nem jott be 
30 éve bombázza USA Iránt? Rohadt TV meg nem mutatja? Fakenews.Ööö nem ez ment tobb evtizedig?/es nem jott be
![]()

Ja bocs nem derult ki a szavaidbol hogy bombazasra gondolsz... /egyebkent nem menne szerintem... Vagy legalabbis kiderulne a 35 osrol hogy nem minden iranybol lopakodik amit mi itt tudunk de a vilag nagyresze nem./30 éve bombázza USA Iránt? Rohadt TV meg nem mutatja? Fakenews.![]()
Mondjuk látva azt az erőt amit oda vittek a Perzsa - Öbölbe... Egy rephordozó és 3 B-52-es nem csinál nyarat. Én is inkább arra tippelnék, hogy lesz némi látványos pufogtatás azt slussz. Bár azért a következmények súlyosabbak is lehetnek, minimum komolyabb olajár emelkedés.Micsoda tervek! Szerintem lesz egy kis tüzijáték, aztán csendlessz. Az Irániak emilben elküldenek egy két tervet még jemenbe , aztán tramli hazakotródik.
Itt műholdépek segítségével elemezgetik, semmi nem biztos, lehet, hogy zivatar volt.Szaúd-Arábia vádaskodik.

Nem lesz itt semmiféle "tüzijáték" , ami jobb is mindenkinek.
https://index.hu/kulfold/2019/05/17/iran_trump_haboru/
Ez jó, a végén még szeretni is fogom.

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..