T
Törölt tag
Guest
kattintottál?...Ezt mondogatják már egy kevés ideje....újabb puccs? Áramkimaradás? Segélyek felgyújtása? Mi történt kicsi huszár?
kattintottál?...Ezt mondogatják már egy kevés ideje....újabb puccs? Áramkimaradás? Segélyek felgyújtása? Mi történt kicsi huszár?

Guaido magára költi az adományokat.
Van olyan politikus amelyik nem a saját malacpersejének nézi az országa kasszáját?
Azért vannak országok, amik jobbak ebből a szempontból.Költőinek szántam,de biztos volt kinek nem esett le eddig.

WhiteHouse.... stop.... rossz gombot nyomott meg az emberünk.... stop....... volt emberünk eltakarítva..... stop..... még több d-amerikai migráns lesz..... stop,....![]()
![]()
Itt nyaral a szomszédban Bolívia barcelonai konzulja, valami rajja-fajja a szomszédnak, áthívtak ma estére egy kis borozgatásra, de egy órája fejeztem be a falazást,így áttettük holnapra. Ha holnap esetleg lesz időm átmenni, van-e valami kérdés, kívánság amit kérdezzek tőle?
Szerintem ennek egy is elég lesz, józanul is vigyorog mint a tejbetök. De a felesége csinoska.Mi a helyzet Santa Cruz-zal, indián-spanyol ellentét, Rózsa Flores Eduardo, amcsik jelenlegi politikai nyomulása, oroszokkal való viszony, mi a véleménye a venezuelai helyzettől?
Szóval valami ilyesmi.
Akkor kérdezgesd amikor már ledöntött pár kupica pálinkát, mert akkor már őszinte!

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..