Ha nem értettem félre valamit, akkor azt mondták nekem Budaörsön hogy a Honvédség az MG6 helyett valami mást fog rendszeresíteni.

most így hirtelen nem világos mi célt szolgál az két nagyon furcsa szögben álló EOTech XPS2-2 holosight a pilóta és a szenzor kezelő oldalán is...
Occcsó HUDmost így hirtelen nem világos mi célt szolgál az két nagyon furcsa szögben álló EOTech XPS2-2 holosight a pilóta és a szenzor kezelő oldalán is...

Befigyel a Spike a sarokban.
a videón 2:00-nál jól néz ki az a SPIKE

Érdekes hibrid. Amit a németek elhoztak Budaörsre, azon nem ez a kiömlő volt, hanem egy rövidebb, viszont len is ilyen ülések, hanem kevlar(?) pajzsosak.

Milliméteres hullámsávban dolgozik a szemmértékeHogy érted azt hogy másmilyen kiömlő?

Még én sem láttam repülni ilyen kiömlővel ami szerintem csak egy dolgot jelenthet - a rendszer még fejlesztés és engedélyeztetés alatt áll.Telefonon nem latom jol... az a mockup lenne hatulrol, amit evekig mutogattak a szakkiallitasokon? Egyik szeriagepen sem lett olyan a kiomlo vegul.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..