V-22 Osprey (Bell - Boeing,USA)

DcqA415X0AAGy9q.jpg:large

Ez elvileg repülőgép. Régen valaki azt mondta a MiG-23 főfutójára, hogy kitekerem-becsukom, na ennek a haja olyan. Nagy a mérnöki teljesítmény, bár nem kis energia ment rá a baleseteket nem is említve.

D1iSxU3XgAAFQai.jpg

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ez elvileg repülőgép. Régen valaki azt mondta a MiG-23 főfutójára, hogy kitekerem-becsukom, na ennek a haja olyan. Nagy a mérnöki teljesítmény, bár nem kis energia ment rá a baleseteket nem is említve.

D1iSxU3XgAAFQai.jpg

Igazi Transformer! :D

A lepkék, a törzsfejlődésük során nem érték el ezt a fejlettségi fokozatot, amikor repdesni akarva zúznak.

Azoknak a pilótáknak, akik meg vezetni is tudják, csak azt tudom mondani, hogy éljenek sokáig. :)

Itt még nem is billeg a hajó, mert tenger nuku!

Valahogy nekem kimaradt eddig a hangocskája. :)

• Tetszik
Reactions: fishbed
Mi a cikk apropója? Ilyeneket veszünk ? Végülis rámpás szállítógép :rolleyes:

Nekem nagyon tetszenek. Anno nagyon drukkoltam, hogy sikeres legyen és kijavítsák gyermekbetegségeit. Nagyon hasznos öszvér. El tudnám képzelni nálunk is..

Nekem nagyon tetszenek. Anno nagyon drukkoltam, hogy sikeres legyen és kijavítsák gyermekbetegségeit. Nagyon hasznos öszvér. El tudnám képzelni nálunk is..
Megnézni, körbetapogatni, megcsodálni, megtudni ezt-azt a személyzettől OKÉ! De miről és hova akarnánk mi partra szállni amire az Osprey-t elsősorban kitalálták, nincs Tengerészgyalogsági fegyvernemünk (egyenlőre a MH is éppen csak létezik)?! Az áráról és üzemeltetési költségeiről nem is beszélve ... a reggeli-ebéd-vacsora közül lehet hogy kettőről is lemondhatnánk, ha vennénk 10-12 ilyen "drágaságot".