[HUN] Honvédségi kézifegyverek és fegyver kiegészítők

Szerintem csak szimplan felnek a pk k az uj fegyvertol es nem akarjak hogy elcsesszek az uj cuccokat ezert kiadtak hogy nem lehet dobalozni a tarral... A tonkretett fegyver... Nem tudok mit irni mindig vannak olyanok akiknek osszejon tonkretenni a tonkretehetetlent is . /biztos mindenki ismer olyat akinek nm esik le hogy valamit azert nem passzol !ert nem oda valo ezert addig erolteti miga a szerinte alkalmas helyre bem kerul az az ize. Majd a vegen szidja hogy az a masik ize meg lotyog.../ :) fgyver szet ossze... /bekotott szemmel is ossze es szet kellett tudnunk szerelni a fegyvereinket... /egy kezzel is tudni kellett.../ na ha az uj pisztoly 100x nehezebb is kell mennie ket kezzel.

Hagyjuk már ezt, nem tudom ki blogen forrása, de már mondott neki baromságokat korábban is. Eleve a CZP07 és P09 tára fém, nem műanyag és nem műanyag borítású fém, mint a Glocké pl. hanem sima fém. Ami műanyag rajta, az a tárfenék. Van hozzá egy tárbővítős tárfenék is, ami valóban vastagabb, mint a sima. Most megnéztem, nem tudom elképzelni hogy csak úgy eltörjön. Esetleg, ha a teli tárat betonra ejtik, akkor egy idő után elfárad. De sztem egyik tár sem szereti azt, ha teli állapotban 1,5 méter magasról a betonra ejtik.
A fegyver szétszedésről meg annyit, hogy a KR kapta meg őket jelenleg, akik előtte meg P9RC-t használtak. Még PA után elhiszem, hogy kényelmetlen szétszedni, de képzés nélkül nem adják oda senkinek.

• Tetszik
Reactions: arcas and Ocses
És kinek ha 2 géppuska van?
Hány fős most a lövészraj,7?.Lehet,ezér javalják a 8fős deszantot szállitani képes lövészjárgány beszerzését az ezt kivánók.
A géppuska tud elég pontos lefogó tüzet lőni, nagyobb tűzerő mellett.
Az SVDvel nem lefogod,hanem leküzdöd a kiemelt célt.Alegység pk-t,rádióst,gp/rpg kezelőt,az ellen kijelölt lövészét.
Oké,én vadász hátterű vagyok,és kifejezetten kedveltem is az SVDt.De szerintem továbbra is van helye a DMRnek

Hány fős most a lövészraj,7?.Lehet,ezér javalják a 8fős deszantot szállitani képes lövészjárgány beszerzését az ezt kivánók.

Az SVDvel nem lefogod,hanem leküzdöd a kiemelt célt.Alegység pk-t,rádióst,gp/rpg kezelőt,az ellen kijelölt lövészét.
Oké,én vadász hátterű vagyok,és kifejezetten kedveltem is az SVDt.De szerintem továbbra is van helye a DMRnek

8fő

• Tetszik
Reactions: Celebra