Mert kis hazánkban még egy gyalogos sem gyalogolt át a többsávoson, p-ánrugóláb serif.ez a háború sem hatott sajnos a helyi vezetési morálra...0:52
kell nekik is pár pcsánrúgás

Mert kis hazánkban még egy gyalogos sem gyalogolt át a többsávoson, p-ánrugóláb serif.![]()
Értem. Teljesen megnyugodtam, hogy Pesten ez nem divat és mindenki rögtön sávot vált, akár a mellette menőnek is nekiütközve. Tipikus volt az, hogy úgy mondtál véleményt egy 360 fokos történetről, hogy a látómeződ csak 100 fok volt.láttad a centizést? arra írtam h tipikus arab szokás

Az orosz repülőgépek terroristákat semmisítenek meg
Csak már látnánk a konkrétumokat...... Mert ami eddig volt Idlibnél az kb lópikula"Az orosz hadsereg fő küldetése a # Szíriában a terrorizmus elleni küzdelem. Ezt a problémát végül rendezni kell. Ez részben azt jelenti, hogy nem fogunk végtelenül tolerálni az al-Kaida-val kapcsolatos tízezer szélsőséges harcos jelenlétét Idlibban"
Csak már látnánk a konkrétumokat...... Mert ami eddig volt Idlibnél az kb lópikula
IÁ zászlós autó Afrinban. Nyugodtan mozoghat.
A nem pontosakat nyilván nem mutogatják.Elég pontosnak tűnnek a találatok.
Meg lett lebegtetve, hogy mit gondolnak és meggondolták és jelezték! Ez valójában - én így gondolom - nem elsődlegesen az ott élő embereknek szólt, hanem aCsak már látnánk a konkrétumokat...... Mert ami eddig volt Idlibnél az kb lópikula
] és elmondja, hogy legyenek már tisztában, hogy az a terület kihez is tartozik. 

Egy idlibi bombamaradvány. Jól látszik a repesztöltet.
![]()

Valahol idióták, hogy ezeket a képeket közzé teszik, mindha valami érdemlegeset csináltak volna és ezzel büszkélkednek. De ez így jó.Egy idlibi bombamaradvány. Jól látszik a repesztöltet.
![]()
' Natasa észreveszi, hogy a teszt példány még nem tökéletes! 
Szep szep, de valahogy en ugy vagyok ezekkel a lefejezosokkel hogy azt sem hiszem mar el nekik amit latok.Egy idlibi bombamaradvány. Jól látszik a repesztöltet.
![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..