Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ok, es aram nelkul?Gyakorlatilag semennyibe, mivel cserélhető a rajta lévő akku.
![]()
Vagy cipel egy csomó pótaksit, vagy egy gyorstöltőt a hátizsákba, vagy van az a hátizsákon széthajtható napelem, bár az eléggé "érdekes " lenn. A fő gond az aksi, vagy energiacella, ha azt megoldják, jöhetnek a szuper vasemberpáncélok és a drónrajok, mekg a skynetOk, es aram nelkul?
Hova akarsz te MAZ-zal terepen vinni akármit, amit MAZ-al szállítasz terepen százszor jobban megy mint a MAZ? Amikor az arra van, hogy a közúton szállíts nehéz tecnikát nem lábon.... A leo 2-őt már eleve nem tudja vinni, annak van saját MAN gyártmányú szállítója, ami szintén megvételre került.
SLT 50?
Ezt most annyira nem értem....Ok, es aram nelkul?
Most olvastam, hogy frissítik az IdZ-t is. Bár látszik a fejlődés, de ez még mindig problémás szerintem.Azt ugye tudjátok,hogy így is túlterhelt a katona?Ha egy halom aksit vitetsz vele még túlterheltebb lesz.Amikor legalább 20kg a cuccod zsák nélkül(zsákkal a duplája)akkor nem hiányzik még egy deka sem.Értem én,hogy a fotelből könnyű azt mondani,hogy vigyen magával egy halom aksit vagy egy háti töltőt de nah.Mikor vittetek ti utoljára 35-40kg + tömeget magatokon teszem azt 12-12 órán keresztül?
Mármint a parlamenti képviselők fizetés emelésénél.Ősszpárti támogatást én csak a fizetések emelésénél várok.![]()
Szó sem volt ilyenről. Nem a Honvédségbe olvadnak be, hanem átkerülnek a Nemzeti Vagyonkezelőhöz.Nem a minapvolt valami hir, hogy ezek a cegek megszunnek, vagy beolvsztjak oket a honvedsegbe vagy hasonlok?
Azt ugye tudjátok,hogy így is túlterhelt a katona?Ha egy halom aksit vitetsz vele még túlterheltebb lesz.Amikor legalább 20kg a cuccod zsák nélkül(zsákkal a duplája)akkor nem hiányzik még egy deka sem.Értem én,hogy a fotelből könnyű azt mondani,hogy vigyen magával egy halom aksit vagy egy háti töltőt de nah.Mikor vittetek ti utoljára 35-40kg + tömeget magatokon teszem azt 12-12 órán keresztül?
ezzel talán dundi is elbírná az mg3-at XDKi kell fejleszteni és rendszeresiteni a magyar exoskeletont akkor nem lesz problema a többlet teher
Orosz, kinai és amerikai exoskeletons
Fejlesztik,Pécsett.Ki kell fejleszteni és rendszeresiteni a magyar exoskeletont akkor nem lesz problema a többlet teher
Orosz, kinai és amerikai exoskeletons
Nagyjából bármilyen túraboltban lehet napelemes töltőt venni.Ezt most annyira nem értem....
Szerintem úgy, hogy háborús körülmények között nem biztos, hogy lesz áram a lemerült akkukat töltögetni. Hiába van pótakku ha 0%.
Mindenesetre sok és nehéz a felszerelés.De kishazánknak nincsenek olyan nagy járművel járhatatlan terepei.A raj szállitójárműve esetünkben használható logisztikai bázisnak is.[/QUOTE
Dehogy használható!Erre van a századnak ellátó altisztje meg a kis bandája járművel.
Ez emberek fele túlsúlyos, mégsem picsognak folyton pár plusz kiló cipelése miatt.Mikor vittetek ti utoljára 35-40kg + tömeget magatokon teszem azt 12-12 órán keresztül?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..