Na, ez úgy néz ki, urak, hogy ezt Misike jól megnyirbálta. Ugye, 3500-ból lett 1500-1700 milliárd.Én már csak arra tudok gondolni, hogy eddig beszerzett és még nyilvánosságra nem hozott beszerzések is benne vannak, de ez az összeg, akkor is necces. Úgyhogy lehetséges, hogy búcsút kell mondani 1-2 nagyobb beszerzésnek vagy esetleg veszünk belőle pár tucatot, lásd: a 200 Puma meg esetleges későbbi vadászgép beszerzés és esetleg APC beszerzés, amin állítólag most dolgoznak , mert ebből az összegből még olcsóbb , megfelelő mennyiségű török, meg stb, stb olcsóbb cucc sem jön ki. Én már annak is örülök, hogy az eddig megrendelt cuccok egyáltalán ideérnek. A szállítógépekről meg annyit, amit rájuk szántunk kijön belőle gondolom vagy 3db C27-es. A másik dolog: annak idején, úgy tudom, hogy 20 db közepes helikopterről volt szó, ami összement 16 darabra, ha nem jól tudom, javítsatok ki. Úgyhogy fel kell készülni, lehet lesz ebből még használt technika is. Én személy szerint mindenből a legbiztonságosabbat és legjobbat szeretném, mert technikát lehet pótolni , de emberi életet nem. Egy kérdésem volna felétek: A fórumban írták, hogy a Puma a legbiztonságosabb IFV, de az is elhangzott, hogy a NAMER. Valami csoda folytán Namer meg Eitan kombinációt is el tudnék képzelni, de én csak mint laikusként kérdésem a hozzáértőket.