Amikor van olyan magyar népmese, amikor a legifjabb király megszegi a szavát és a sárkányok utolsó fejét mindig levágja, holott megígérte, hogy nem.
Vannak érdekes mesék no...

Mi van ezzel az utolsó fejével sárkányilag?
Süsünél 1 fej van.

Amikor van olyan magyar népmese, amikor a legifjabb király megszegi a szavát és a sárkányok utolsó fejét mindig levágja, holott megígérte, hogy nem.
Vannak érdekes mesék no...

Eve Greenről mindig azt hiszem, hogy ő Kelly Reilly elveszett nővére.

Közben beírom hogy Jim Button egy régi mese címet amit sokat néztem reggelente és bedob róla egy filmet .
Különösen a legutóbbi, szerencsétlen adaptáció óta. Ez már csak a korhű ábrázolás miatt is sokkal ígéretesebb.Már vártam a bemutatót !
Az 1913as áldokumentum film tetszett a legjobban.Különösen a legutóbbi, szerencsétlen adaptáció óta. Ez már csak a korhű ábrázolás miatt is sokkal ígéretesebb.
Tegnap néztem az Ad Astrát, igen gyenge film .

Tegnap néztem az Ad Astrát, igen gyenge film .
Egy netes videóban valaki a Terrence Malick féle tempóhoz hasonlította a filmet. Lehet, hogy ezért nem jön be sokaknak. Én tervezem megnézni, majd meglátjuk mi sül ki belőle.Az, borzalmas volt, bár lélektani drámának jó és nagyon jó Brad Pitt színészi játéka.
És azt mondták a készítők , hogy próbáltak hitelességre törekedni, mega lol
Bár lehet hogy pont attól sci-fi, hogy a fizika törvényei nem érvényesek a filmben.
Remélem kiadja az Asylum a War of the Worlds 2-t ennek öröméreVilágok harca

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..