Filmek és sorozatok

Amikor van olyan magyar népmese, amikor a legifjabb király megszegi a szavát és a sárkányok utolsó fejét mindig levágja, holott megígérte, hogy nem.
Vannak érdekes mesék no...
:)

Mi van ezzel az utolsó fejével sárkányilag?

Süsünél 1 fej van. :)

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Közben beírom hogy Jim Button egy régi mese címet amit sokat néztem reggelente és bedob róla egy filmet .

Közben beírom hogy Jim Button egy régi mese címet amit sokat néztem reggelente és bedob róla egy filmet .

Moziban néztük, nem adta vissza rajzfilm hangulatát, kb. olyan érzésem volt, mintha a készítők egy listát írtak volna a fontosabb jelenetekről és mindenféle átvezetés nélkül végigugráltak rajtuk.

• Tetszik
Reactions: Luthero
Különösen a legutóbbi, szerencsétlen adaptáció óta. Ez már csak a korhű ábrázolás miatt is sokkal ígéretesebb.
Az 1913as áldokumentum film tetszett a legjobban.

• Tetszik
Reactions: FilcTroll
Tegnap néztem az Ad Astrát, igen gyenge film .

Az, borzalmas volt, bár lélektani drámának jó és nagyon jó Brad Pitt színészi játéka.
És azt mondták a készítők , hogy próbáltak hitelességre törekedni, mega lol :D:D:D
Bár lehet hogy pont attól sci-fi, hogy a fizika törvényei nem érvényesek a filmben.

Meg ne nézzetek!!!!!
Brutálisan szar film :mad:

Tegnap néztem az Ad Astrát, igen gyenge film .
Az, borzalmas volt, bár lélektani drámának jó és nagyon jó Brad Pitt színészi játéka.
És azt mondták a készítők , hogy próbáltak hitelességre törekedni, mega lol :D:D:D
Bár lehet hogy pont attól sci-fi, hogy a fizika törvényei nem érvényesek a filmben.
Egy netes videóban valaki a Terrence Malick féle tempóhoz hasonlította a filmet. Lehet, hogy ezért nem jön be sokaknak. Én tervezem megnézni, majd meglátjuk mi sül ki belőle.

A hitelességre törekedésen mindig röhögök, mert ezt sikeresen túltolták az Interstellarnál,
(Ami egyébként szerintem és a sci-fi buzi tesó és haverja szerint is bűnszar film volt.)

Ha már űrhadviselés, és filmek, akkor csak a poén kedvéért:
:D

• Tetszik
Reactions: dudi and svajcibeka