A magyar haderő lehetséges fejlesztési irányai

A tungsten az nem lehet sem acél sem urán, mert az magyarul wolfram, de lehet esetleg wolfram-karbid.
Bocs,de én ugy tudtam,hogy a tungsten csak nehézfém nyilat jelent.Konkrét anyagot nem.De ettől függetlenűl,több féle 30milis lőszer,és mégtőbb féle lvedék van

Én nem láttam sehol, hogy az AMV28A tudná a Stanag 6 szintű védelmet. Kaphatnék valamilyen doksit róla?

Akkor ezek szerint wolfrám lövedékre adják meg.De melyik lőszerre?
Teszteléshez - az összehasonlíthatóság érdekében - standard csöveket, töltetet és lövedékeket használnak pl.:
0

0

0

Az eddig rendben van,de ez a standard melyik lőszernek felel meg?
A STANAG ballisztikai védelmi besorolás a standarnak megfelelő tesztek eredményeit tükrözik.
Az egyes lőszerek értékeit össze lehet hasonlítani hogy a teszt során használt lövedék kezdősebességével, tömegével valamint anyagával és ez a páncélátütésre is v.színű jó közelítést fog adni.

Kiváncsi vagyok hogy ez a mai "erővel megvédjük a határt " ötlet Baku-ban született-e. Nem azért keverik a ... hogy tudják a török fegyverüzletet valahogy eladni?

• Tetszik
Reactions: Terminator
MH 37. II. Rákóczi Ferenc Műszaki Ezred - Tetris challenge

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

"Egy Villamos ácsműhely bemutatásával próbáltunk eleget tenni az MH 86. Szolnoki Helikopter Bázis kihívásának."

• Tetszik
Reactions: Anti and zeal
Most látok a villamoson egy bakát terepszínű gyakorlóban. Nem látok vállapot, csak a mellkasa közepén a gombolós részén van egy függőlegesen két csillaggal. Mi ez az új hülyeség?

Gyanítom, hogy valami airsoftos lehet, csütörtök este van Pesten Airsoft aréna.
Igen Újpesten láttam, de a jobb vállán barna színű csapat jelzés volt a balon meg a honvédség szokványos trikolórja a gyakorló meg ez a most rendszeresített használt britt volt.
Nem is ez a lényeg...Ki az az idióta aki a mellkasán hirdeti milyen rangja van. Mintha egy célkeresztet rajzolna oda a mesterlövésznek, hogy ide lőjetek. Erről a Forest Gump bejátszás ugrik be amikor megérkeznek Vietnamba a társával és Dan Hadnagy szakaszához kerülnek. Tisztelegnek neki mire ő lecseszi őket, hogy ne tegyék mert mindenhol Vietcong mesterlövészek vannak akik a tisztekre vadásznak.
Hát ez a "hirdetőtábla" effektus sokkal rosszabb ennél...

• Tetszik
Reactions: antigonosz
Igen Újpesten láttam, de a jobb vállán barna színű csapat jelzés volt a balon meg a honvédség szokványos trikolórja a gyakorló meg ez a most rendszeresített használt britt volt.
Nem is ez a lényeg...Ki az az idióta aki a mellkasán hirdeti milyen rangja van. Mintha egy célkeresztet rajzolna oda a mesterlövésznek, hogy ide lőjetek. Erről a Forest Gump bejátszás ugrik be amikor megérkeznek Vietnamba a társával és Dan Hadnagy szakaszához kerülnek. Tisztelegnek neki mire ő lecseszi őket, hogy ne tegyék mert mindenhol Vietcong mesterlövészek vannak akik a tisztekre vadásznak.
Te láttad már a 15M egyenruhát ? Vagy a NATO hadseregek egyenruháit ? 80%-ban a mellkason van a rendfokozat
Műveleti területen eleve leveszed a rendfokozatot, vagy pedig a alacsony láthatóságú van rajtad. .

71521634_2116109252028983_4302563735936958464_o.jpg

70708257_2116109362028972_5116007507889750016_o.jpg

Normál és alacsony láthatóságú rendfokozat.

Mert ha mindkét válladon vagy galléron van az mi?

• Tetszik
Reactions: BiancoGasto