V-22 Osprey (Bell - Boeing,USA)

Nekem nagyon tetszenek. Anno nagyon drukkoltam, hogy sikeres legyen és kijavítsák gyermekbetegségeit. Nagyon hasznos öszvér. El tudnám képzelni nálunk is..
Milyen feladatra...? Főleg olyan drágán? Ez is kb. a keresztülvert program úgy, hogy egy csomó dologra nem képes amire elődei.
  • MEDEVAC-ra vagy pilóta mentésre sebessége és hatótávolsága miatt jó, de a USA más súlycsoport ezen a téren, mint mi.
  • A hordozón a Greyhoundot váltja (ami szerintem ökörség...)
  • A USMC partaszállni akar vele.
Ebből nekünk mire kéne ilyen méregdrága cucc?

• Tetszik
Reactions: formosa1 and Ocses
Milyen feladatra...? Főleg olyan drágán? Ez is kb. a keresztülvert program úgy, hogy egy csomó dologra nem képes amire elődei.
  • MEDEVAC-ra vagy pilóta mentésre sebessége és hatótávolsága miatt jó, de a USA más súlycsoport ezen a téren, mint mi.
  • A hordozón a Greyhoundot váltja (ami szerintem ökörség...)
  • A USMC partaszállni akar vele.
Ebből nekünk mire kéne ilyen méregdrága cucc?

A balatoni hordozónkra!

Első japán Osprey?

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: fishbed
D_jQEW5X4AAG6oo.jpg

D_jQGKMWkAA16dz.jpg

D_jQHdUXoAAEFEX.jpg

D_jQIkyXsAADV4F.jpg

A különleges műveletiseknek? Ha már Szolnokon lesz egy regionális NATO központ.
Persze Halálcsillagot és toronyórát lánccal is el lehet képzelni, de az, hogy még Izraelnek, Japánnak, Ausztráliának és a többi kőgazdag USA szövetségesnek sincs ilyen, az elég jó indikátor.

Persze, én is tudnék ide álmodni 24 db F-35-öst a 14 db Gripen mellé. És, ha ezt komolyan gondolnám, akkor hülyének nézne mindig értelmes ember.
Jelenleg n+1 nehézfegyver beszerzés van, ami nagyon komolyan megterheli a költségvetést és régen létező képességeket teremt meg. A különleges műveletiseknek ott vannak a sima helik. Ha az elég a világ 99%-nak, akkor nekünk is. Maradjunk a realitások talaján.