Távolságtól függ, elég sokat bírnak és geometriailag többnyire védettek is az optikák.Lesből azért mennyire tudná lebontani bármely modern mbt szenzorait a toronyról?
Nekem van egy ismerősöm itt, aki dolgozott ezen a programon, csak annyit mondhatott, hogy senki sincs túlságosan megelégedve vele. Mármint a 40essel!Brit Warrior IFV upgrade.
Ez az új Lockheed Martin torony azzal a 40 mm-es CTA lőszert tüzelő g.ágyúval egész figyelemre méltó.
Gondolom ez a torony más járművekre is integrálható lenne...
Erről tudnál egy nagyon picivel több infót adni? Tudom, hogy ez egy vékony jég (katonai!, fejlesztői!, meló!), de tényleg nagyon érdekelne!Nekem van egy ismerősöm itt, aki dolgozott ezen a programon, csak annyit mondhatott, hogy senki sincs túlságosan megelégedve vele. Mármint a 40essel!
Állítólag a lőszerek minőségével van probléma, meg túlságosan rázza a tornyot. Ennyit tudtam kiszedni belőle!Erről tudnál egy nagyon picivel több infót adni? Tudom, hogy ez egy vékony jég (katonai!, fejlesztői!, meló!), de tényleg nagyon érdekelne!
Mert mindenki elképesztően oda volt a CT-40-estől, és nem nagyon lehetett negatív hangokat hallani felőle.

ukdefencejournal.org.uk
ukdefencejournal.org.uk
ukdefencejournal.org.uk
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..