Piros betű nap!Witcher, premier 2019. december 20., Netflix.
Részemről a hype felpörgött.

Piros betű nap!![]()

Ne is mond, szétb.... az ideg, szombatig este 6-7-ig meló, plusz bő óra, mire hazaérek… és mivel goodguy Netflix leadja az egészet egyszerre és nem kell rá heteket várni, a karácsonyi időszakra végre van ellenszerem / bosszúm a nálunk ilyenkor szokásos Gyűrűk ura maratonra (extended edition, including The Hobbit) a.![]()
 Szóval péntek este gigantikus háború lesz a vágyaim és a józan eszem között. 

Szintén. Az eddigi trailerek és nyilatkozatok viszont nagyon bizalom gerjesztőek.Remélem lesz olyan a Witcher, mint amilyen a könyv.
Remélem lesz olyan a Witcher, mint amilyen a könyv.
Hát én ismét elolvastam a könyveket, hogy felelevenítsem az eseményeket. Az előzetes arra utal, hogy egyes történéseket egy az egyben átvettek a könyvből (pl. Blaviken mészárosa), Yennefer karakterének felépítése pedig érdekesnek igérkezik, mert Sapkowski csak pár bekezdést írt Yen múltjáról.Szintén. Az eddigi trailerek és nyilatkozatok viszont nagyon bizalom gerjesztőek.
A rendező nagyon kihangsúlyozta, hogy az első évad a főszereplők bemutatásáról fogvszólni, részletesebben, mint a regényekben.Hát én ismét elolvastam a könyveket, hogy felelevenítsem az eseményeket. Az előzetes arra utal, hogy egyes történéseket egy az egyben átvettek a könyvből (pl. Blaviken mészárosa), Yennefer karakterének felépítése pedig érdekesnek igérkezik, mert Sapkowski csak pár bekezdést írt Yen múltjáról.

Ez a perzsa szinésznő nagyon jó.
The Expanse 4. évad. Jót tett neki,hogy SyFy-ról Amazon Prime-ra került. Látszik a nagyobb költségvetés pozitív hatása.
Nálam darálós. Úgy sincs sok űrben játszódó sorozat.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..