Filmek és sorozatok

Két hete találtam rá erre a csatornára, befuccsolt vidámparkokat látványosságokat mutat be, meglehetősen érdekes sztori van néhány mögött.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: gacsat
JAMES BOND 007: No Time To Die

• Tetszik
Reactions: Pocok75
Világ úttalan útjait bemutató dokumentumfilm sorozat.

Witcher, premier 2019. december 20., Netflix.

Részemről a hype felpörgött.

… és mivel goodguy Netflix leadja az egészet egyszerre és nem kell rá heteket várni, a karácsonyi időszakra végre van ellenszerem / bosszúm a nálunk ilyenkor szokásos Gyűrűk ura maratonra (extended edition, including The Hobbit) a. :D
Ne is mond, szétb.... az ideg, szombatig este 6-7-ig meló, plusz bő óra, mire hazaérek :( Szóval péntek este gigantikus háború lesz a vágyaim és a józan eszem között. :D :hadonaszos:

Remélem lesz olyan a Witcher, mint amilyen a könyv.

Cavill marhára szerette a játékot és kapart a szerepért, Sapkowskit pedig hívták a forgatásra felügyelni / PR-ozni szóval szerintem nagy baj nem lehet.

A maradék 9 (8) napban pedig lehet olvasni Dijkstra jelentéseit, ha valaki nem ismeri az oldalt: https://redanianintelligence.com/

Nem tudom mennyire van hírértéke, de egy csomó jelenetet itthon vettek fel (Vajdahunyad vára a Városligetben, komáromi erődrendszer felismerhető a traileken).

Szintén. Az eddigi trailerek és nyilatkozatok viszont nagyon bizalom gerjesztőek.
Hát én ismét elolvastam a könyveket, hogy felelevenítsem az eseményeket. Az előzetes arra utal, hogy egyes történéseket egy az egyben átvettek a könyvből (pl. Blaviken mészárosa), Yennefer karakterének felépítése pedig érdekesnek igérkezik, mert Sapkowski csak pár bekezdést írt Yen múltjáról.

Hát én ismét elolvastam a könyveket, hogy felelevenítsem az eseményeket. Az előzetes arra utal, hogy egyes történéseket egy az egyben átvettek a könyvből (pl. Blaviken mészárosa), Yennefer karakterének felépítése pedig érdekesnek igérkezik, mert Sapkowski csak pár bekezdést írt Yen múltjáról.
A rendező nagyon kihangsúlyozta, hogy az első évad a főszereplők bemutatásáról fogvszólni, részletesebben, mint a regényekben. :D

The Expanse 4. évad. Jót tett neki,hogy SyFy-ról Amazon Prime-ra került. Látszik a nagyobb költségvetés pozitív hatása.
Nálam darálós. Úgy sincs sok űrben játszódó sorozat.

The Expanse 4. évad. Jót tett neki,hogy SyFy-ról Amazon Prime-ra került. Látszik a nagyobb költségvetés pozitív hatása.
Nálam darálós. Úgy sincs sok űrben játszódó sorozat.
Ez a perzsa szinésznő nagyon jó.

• Tetszik
Reactions: BiancoGasto