Equalizer tv show.......Queen Latifah....Zokogás.Ne is mond. Vagy whoopi goldberg XD
Azt is indokolatlanul beteszik mindenféle filmbe.
Equalizer tv show.......Queen Latifah....Zokogás.Ne is mond. Vagy whoopi goldberg XD
Azt is indokolatlanul beteszik mindenféle filmbe.
A fekete páncélos cyber-batmannel már amúgy is mehetett a pcsába Ridley Scott melléÚgy látszik Nolen nem csak a páncélzatokat szarta el az odüsszeiában, hanem mást is sötétebb túnusúra vett:
![]()
Amúgy meg ha már megsült a napon a szép heléna, akkor miért nem egy csinos nőt választottak Helénának?
Miért kell szegénynek még rondának is lennie?
Ez valami sátánista mánia lehet Hálivúdban, mert legutóbb a hófehérképen is rém ronda volt a latyakka, a gonosz mostoha meg![]()
Ez kb akkora baromság, mint amikor anno feketét csináltak a Netflixnél Kleopátrából, mert miért ne. Ezt tuti direkt csinálják, senki nem várta el, hogy észak-európai kinézetű legyen Heléna, ha csak egy latin/közel-keleti színésznőt raknak be, abból nem lett volna semmi, de így legalább lehet gerjeszteni szándékosan a feszültséget.Úgy látszik Nolen nem csak a páncélzatokat szarta el az odüsszeiában, hanem mást is sötétebb túnusúra vett:
![]()
Amúgy meg ha már megsült a napon a szép heléna, akkor miért nem egy csinos nőt választottak Helénának?
Miért kell szegénynek még rondának is lennie?
Ez valami sátánista mánia lehet Hálivúdban, mert legutóbb a hófehérképen is rém ronda volt a latyakka, a gonosz mostoha meg![]()
Ez kb akkora baromság, mint amikor anno feketét csináltak a Netflixnél Kleopátrából, mert miért ne. Ezt tuti direkt csinálják, senki nem várta el, hogy észak-európai kinézetű legyen Heléna, ha csak egy latin/közel-keleti színésznőt raknak be, abból nem lett volna semmi, de így legalább lehet gerjeszteni szándékosan a feszültséget.
A fekete páncélos cyber-batmannel már amúgy is mehetett a pcsába Ridley Scott mellé
Az meg ugye új divat (bár a filmesbe kéne írnom, ez is ilyen új divat), hogy csöcsök már nem nagyon, de f.szok ezerrel totálban (lásd "The Boyz).
Majd megnézem. Mondjuk nekem a csöcsök nem hiányoznak (nem attól lesz jó egy film, hogy bemegy a zsaru a sztriptizbárba), viszont kur.v.ra nem hiányoztak a f.szos jelenetek a Boyzban és akkor finoman fejeztem ki magam (meg az anti-Trump propi sem).Alaposan körbe járják a problémát.
Majd megnézem. Mondjuk nekem a csöcsök nem hiányoznak (nem attól lesz jó egy film, hogy bemegy a zsaru a sztriptizbárba), viszont kur.v.ra nem hiányoztak a f.szos jelenetek a Boyzban és akkor finoman fejeztem ki magam (meg az anti-Trump propi sem).

Még nem jutottam el addig, hogy nézzem/hallgassam.Pont erről beszélgetnek.
![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..