Filmek és sorozatok

Úgy látszik Nolen nem csak a páncélzatokat szarta el az odüsszeiában, hanem mást is sötétebb túnusúra vett:
624111469_963142782713956_563038455239376542_n.jpg

Amúgy meg ha már megsült a napon a szép heléna, akkor miért nem egy csinos nőt választottak Helénának?
Miért kell szegénynek még rondának is lennie? o_O
Ez valami sátánista mánia lehet Hálivúdban, mert legutóbb a hófehérképen is rém ronda volt a latyakka, a gonosz mostoha meg :rolleyes:
A fekete páncélos cyber-batmannel már amúgy is mehetett a pcsába Ridley Scott mellé

• Imádom
  • Vicces
Reactions: fip7 and Bubu bocs
Úgy látszik Nolen nem csak a páncélzatokat szarta el az odüsszeiában, hanem mást is sötétebb túnusúra vett:
624111469_963142782713956_563038455239376542_n.jpg

Amúgy meg ha már megsült a napon a szép heléna, akkor miért nem egy csinos nőt választottak Helénának?
Miért kell szegénynek még rondának is lennie? o_O
Ez valami sátánista mánia lehet Hálivúdban, mert legutóbb a hófehérképen is rém ronda volt a latyakka, a gonosz mostoha meg :rolleyes:
Ez kb akkora baromság, mint amikor anno feketét csináltak a Netflixnél Kleopátrából, mert miért ne. Ezt tuti direkt csinálják, senki nem várta el, hogy észak-európai kinézetű legyen Heléna, ha csak egy latin/közel-keleti színésznőt raknak be, abból nem lett volna semmi, de így legalább lehet gerjeszteni szándékosan a feszültséget.

Ez kb akkora baromság, mint amikor anno feketét csináltak a Netflixnél Kleopátrából, mert miért ne. Ezt tuti direkt csinálják, senki nem várta el, hogy észak-európai kinézetű legyen Heléna, ha csak egy latin/közel-keleti színésznőt raknak be, abból nem lett volna semmi, de így legalább lehet gerjeszteni szándékosan a feszültséget.

Persze. De ha csinos lenne legalább érted.... Annyi szép csinos nő van, és szándékosan rondákat kasztingolnak.

A fekete páncélos cyber-batmannel már amúgy is mehetett a pcsába Ridley Scott mellé

Amúgy igen.

Az meg ugye új divat (bár a filmesbe kéne írnom, ez is ilyen új divat), hogy csöcsök már nem nagyon, de f.szok ezerrel totálban (lásd "The Boyz).

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Alaposan körbe járják a problémát.

• Tetszik
Reactions: LMzek 2.0 and 2ndt
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Alaposan körbe járják a problémát.
Majd megnézem. Mondjuk nekem a csöcsök nem hiányoznak (nem attól lesz jó egy film, hogy bemegy a zsaru a sztriptizbárba), viszont kur.v.ra nem hiányoztak a f.szos jelenetek a Boyzban és akkor finoman fejeztem ki magam (meg az anti-Trump propi sem).

• Tetszik
Reactions: LMzek 2.0 and fip7
Majd megnézem. Mondjuk nekem a csöcsök nem hiányoznak (nem attól lesz jó egy film, hogy bemegy a zsaru a sztriptizbárba), viszont kur.v.ra nem hiányoztak a f.szos jelenetek a Boyzban és akkor finoman fejeztem ki magam (meg az anti-Trump propi sem).

Pont erről beszélgetnek.
:)

• Tetszik
Reactions: LMzek 2.0
Régi szamuráj filmek kedvelőinek, Lady Snowblood.
Jó minőségben van fent. Azért ne lepődjetek meg ha jó pár jelenet ismerős, akkor is ha nem láttátok még, mert erről koppintották a Kill Billt.

Régi szamuráj filmek kedvelőinek, Lady Snowblood.
Jó minőségben van fent. Azért ne lepődjetek meg ha jó pár jelenet ismerős, akkor is ha nem láttátok még, mert erről koppintották a Kill Billt.
Olyan kuroszavás?
Bár ha killbilles, akkor talán nem... életem végéig kísérteni fog az a rohadt, szemes jelenet :confused: