[BIZTPOL] Kína

23989104-7939075-image-m-21_1580229993054.jpg

Szent Atyám! Volt a koronavírus, azt hitte elég gyors... aztán... aztán találkozott Kínával! Istenek vagyok!!! HAJRÁ KÍNA!!! :hadonaszos::hadonaszos:

Múlt héten amikor bemondták, azt hittem Holdújévi vicc!
..
3D nyomtató...?:rolleyes:

23989104-7939075-image-m-21_1580229993054.jpg

Szent Atyám! Volt a koronavírus, azt hitte elég gyors... aztán... aztán találkozott Kínával! Istenek vagyok!!! HAJRÁ KÍNA!!! :hadonaszos::hadonaszos:

A kínaiak nagyon gyorsan dolgoznak, de el kéne olvasni rendesen a cikket.
A képen látható épület egy random üres épület, amit két nap alatt alakítottak át kórházzá, nem pedig 2 nap alatt építették.
Amiket építenek még messze vannak a késztől, de 1-2 hét múlva szerintem készen lesznek.

Kollégái az első fertőzöttnek, aki egy kínaitól kapta el, aki azóta elhagyta az országot.
40 másik ember lépett még kapcsolatba a kínai nővel, aki a vírust hozta, őket holnap fogják megvizsgálni és megnézni a tesztel, hogy hordozzák-e a vírust.
Az a baj, hogy a kör bővebb lesz. Akik 4en elkapták van családjuk, jöttek mentek....
Plusz a csaj ide-odarepülgetett hotelezett stb..

Az azsiai turistak inkabb a kozelebbi helyeket kedvelik mint Szingapur, Saipan, Guam, Hainan. De ez az amerikaiak problemaja.

A kínaiak nagyon gyorsan dolgoznak, de el kéne olvasni rendesen a cikket.
A képen látható épület egy random üres épület, amit két nap alatt alakítottak át kórházzá, nem pedig 2 nap alatt építették.
Amiket építenek még messze vannak a késztől, de 1-2 hét múlva szerintem készen lesznek.

Igazad van, sietve olvastam, akartam HajráKínázni egyet Kínának, mert megérdemlik a fegyelmezettségükért és az összetartásért. A szóban forgó kórház átadásának határideje feb. 3. hétfő, erről már korábban is volt szó.