Szent Atyám! Volt a koronavírus, azt hitte elég gyors... aztán... aztán találkozott Kínával! Istenek vagyok!!! HAJRÁ KÍNA!!!
Múlt héten amikor bemondták, azt hittem Holdújévi vicc!
..
3D nyomtató...?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Szent Atyám! Volt a koronavírus, azt hitte elég gyors... aztán... aztán találkozott Kínával! Istenek vagyok!!! HAJRÁ KÍNA!!!
Azért nem kell ám mindent elhinni...
Azért nem kell ám mindent elhinni...
Valamiért csak az alapozásról láttam videót, de rról, hogyan csavarozzák össze ezeket a panelokat (mert gondolom nem a ragasztó tartja össze ezt a pár emeletes épületet) még egyet sem. Valki?Azért nem kell ám mindent elhinni...
Remelem nem probalkozik be a deli hatarunkon valamelyik mar altala lefertozott. Mert azert ket het alatt messzire el lehet jutni...A forralt bort kihagytad.
A térkép szerint már Afrikában is van fertőzőtt.
Basszus ez igen, en azt hittem valami kontenervaros lesz, de nem. Ez aztan a szuperkorhaz...
Bajorországban újabb 3 eset:
https://www.dw.com/en/germany-confirms-three-further-cases-of-coronavirus/a-52181064
Nicht so gut......Bajorországban újabb 3 eset:
https://www.dw.com/en/germany-confirms-three-further-cases-of-coronavirus/a-52181064
Az a baj, hogy a kör bővebb lesz. Akik 4en elkapták van családjuk, jöttek mentek....Kollégái az első fertőzöttnek, aki egy kínaitól kapta el, aki azóta elhagyta az országot.
40 másik ember lépett még kapcsolatba a kínai nővel, aki a vírust hozta, őket holnap fogják megvizsgálni és megnézni a tesztel, hogy hordozzák-e a vírust.
A karib tengeren suttetem epp a hasam messze a vilag gondjaitol es a jarvanytol. De ez itt off.
Jól vagy??
Pucolj mert jön a szökőár!!
https://sputniknews.com/latam/20200...uake-rattles-off-the-coast-of-jamaica---usgs/
Igen, az en orszagom is erintett, de a sziget tuloldalan vagyok.Jól vagy??
Pucolj mert jön a szökőár!!
https://sputniknews.com/latam/20200...uake-rattles-off-the-coast-of-jamaica---usgs/
Lehet hamarosan ott lesz mki....Igen, az en orszagom is erintett, de a sziget tuloldalan vagyok.
A kínaiak nagyon gyorsan dolgoznak, de el kéne olvasni rendesen a cikket.
A képen látható épület egy random üres épület, amit két nap alatt alakítottak át kórházzá, nem pedig 2 nap alatt építették.
Amiket építenek még messze vannak a késztől, de 1-2 hét múlva szerintem készen lesznek.