Az SAA T-72 vs. SNA ACV-15 ACP kergetőzés közelről:
Hát igen lőszer nélkül egy tank is csak egy katonai dodzsemLeszedték, akkor még egyszer...:

Ez Erdogán elszigeteltségének a súlyos jele, senki nem áll mellé egy kicsit sem. (nem is tudom hogy miért lehet ez...

)Szerintem nem egészen jól értelmezted a helyzetet. Az oroszok én úgy látom erről már lemondtak. Ez már teljesen világossá is vált a mai nappal, amikor az egyik legfontosabb török települési helyre mértek csapást.értelmezzük:
https://www.reuters.com/article/us-...g-in-syrias-idlib-province-tass-idUSKCN20I1EL
ez magyarázná az egyoldallal ezelőtt tárgyalt hülye helyzetet, miszerint a felek úgy lövik egymást hogy közben félrenéznek élénken szemforgatnak és úgy csinálnak mint ha nem is egymás lőnék
az oroszok szemlátomást még hisznek abban hogy vissza tudják hozni a törököt az értelmes útra, és hadoválnak deeszkalációról és tenoristák kiveréséről mintha nem is érzékelnék a török-lefejező kapcsolatok mélységét, így legalább a külvilág előtt nem vesztené el az arcát az erdogan ha visszavonulna valamiféle tolerálható méretű területre
Ezeket szívesen lecsukatná Erdogan, ha hozzájuk férne. Valami fenyegetést így is biztos fognak kapni tőle. (úgy tudom ez szír csatorna, úgy hogy nem tehetnek semmit ellenük)Lelőtt török drón Szíriában
Leszedték, akkor még egyszer...:
Szerintem nem egészen jól értelmezted a helyzetet. Az oroszok én úgy látom erről már lemondtak
Jaja, már várják a szerveitEz âllitólag egy ujgur izlamista. Mehet vissza Kinába.

Nemsokára már csak a török kivonulás feltételeiről, a szabad távozó folyosók nyitásáról, meg a roncsok elszállításáról.az oroszok holnap még próbálkoznak egy küldöttséggel ankarába
nyilván ők se fűznek komoly reményeket a dologhoz, de megpróbálják
viszont ebben az ütemben az saa hét végére felér az M4-hez, jövő hétre még van az a lemondott négyes találkozó a merkel-makronnal meg a hármas teheránban az iráni nemtomkivel, ezeken nemtom miről lehet majd még beszélni..

Viccet félretéve tényleg nem nagyon marad más. Az oroszok többször is felszólították a törököket, hogy azonnal hagyjanak fel a "lázadók" támogatásával. Az úgy nem volt jó. Most pár nagy katonai saller után még mindig hezitálnak. Lehet hogy kell még egy pár adag lealázás Erdogannak ? Nagy arc volt, nagy zakó lett belőle... 

Nemsokára már csak a török kivonulás feltételeiről, a szabad távozó folyosók nyitásáról, meg a roncsok elszállításáról.Viccet félretéve tényleg nem nagyon marad más. Az oroszok többször is felszólították a törököket, hogy azonnal hagyjanak fel a "lázadók" támogatásával. Az úgy nem volt jó. Most pár nagy katonai saller után még mindig hezitálnak. Lehet hogy kell még egy pár adag lealázás Erdogannak ? Nagy arc volt, nagy zakó lett belőle...
![]()

Várjunk még azért ezzel szerintem!Nemsokára már csak a török kivonulás feltételeiről, a szabad távozó folyosók nyitásáról, meg a roncsok elszállításáról.Viccet félretéve tényleg nem nagyon marad más. Az oroszok többször is felszólították a törököket, hogy azonnal hagyjanak fel a "lázadók" támogatásával. Az úgy nem volt jó. Most pár nagy katonai saller után még mindig hezitálnak. Lehet hogy kell még egy pár adag lealázás Erdogannak ? Nagy arc volt, nagy zakó lett belőle...
![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..