Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Az SAA T-72 vs. SNA ACV-15 ACP kergetőzés közelről:
Hát igen lőszer nélkül egy tank is csak egy katonai dodzsemLeszedték, akkor még egyszer...:
Szerintem nem egészen jól értelmezted a helyzetet. Az oroszok én úgy látom erről már lemondtak. Ez már teljesen világossá is vált a mai nappal, amikor az egyik legfontosabb török települési helyre mértek csapást.értelmezzük:
https://www.reuters.com/article/us-...g-in-syrias-idlib-province-tass-idUSKCN20I1EL
ez magyarázná az egyoldallal ezelőtt tárgyalt hülye helyzetet, miszerint a felek úgy lövik egymást hogy közben félrenéznek élénken szemforgatnak és úgy csinálnak mint ha nem is egymás lőnék
az oroszok szemlátomást még hisznek abban hogy vissza tudják hozni a törököt az értelmes útra, és hadoválnak deeszkalációról és tenoristák kiveréséről mintha nem is érzékelnék a török-lefejező kapcsolatok mélységét, így legalább a külvilág előtt nem vesztené el az arcát az erdogan ha visszavonulna valamiféle tolerálható méretű területre
Ezeket szívesen lecsukatná Erdogan, ha hozzájuk férne. Valami fenyegetést így is biztos fognak kapni tőle. (úgy tudom ez szír csatorna, úgy hogy nem tehetnek semmit ellenük)Lelőtt török drón Szíriában
Leszedték, akkor még egyszer...:
Szerintem nem egészen jól értelmezted a helyzetet. Az oroszok én úgy látom erről már lemondtak
Jaja, már várják a szerveitEz âllitólag egy ujgur izlamista. Mehet vissza Kinába.
Nemsokára már csak a török kivonulás feltételeiről, a szabad távozó folyosók nyitásáról, meg a roncsok elszállításáról. Viccet félretéve tényleg nem nagyon marad más. Az oroszok többször is felszólították a törököket, hogy azonnal hagyjanak fel a "lázadók" támogatásával. Az úgy nem volt jó. Most pár nagy katonai saller után még mindig hezitálnak. Lehet hogy kell még egy pár adag lealázás Erdogannak ? Nagy arc volt, nagy zakó lett belőle...az oroszok holnap még próbálkoznak egy küldöttséggel ankarába
nyilván ők se fűznek komoly reményeket a dologhoz, de megpróbálják
viszont ebben az ütemben az saa hét végére felér az M4-hez, jövő hétre még van az a lemondott négyes találkozó a merkel-makronnal meg a hármas teheránban az iráni nemtomkivel, ezeken nemtom miről lehet majd még beszélni..
Nemsokára már csak a török kivonulás feltételeiről, a szabad távozó folyosók nyitásáról, meg a roncsok elszállításáról. Viccet félretéve tényleg nem nagyon marad más. Az oroszok többször is felszólították a törököket, hogy azonnal hagyjanak fel a "lázadók" támogatásával. Az úgy nem volt jó. Most pár nagy katonai saller után még mindig hezitálnak. Lehet hogy kell még egy pár adag lealázás Erdogannak ? Nagy arc volt, nagy zakó lett belőle...
Várjunk még azért ezzel szerintem!Nemsokára már csak a török kivonulás feltételeiről, a szabad távozó folyosók nyitásáról, meg a roncsok elszállításáról. Viccet félretéve tényleg nem nagyon marad más. Az oroszok többször is felszólították a törököket, hogy azonnal hagyjanak fel a "lázadók" támogatásával. Az úgy nem volt jó. Most pár nagy katonai saller után még mindig hezitálnak. Lehet hogy kell még egy pár adag lealázás Erdogannak ? Nagy arc volt, nagy zakó lett belőle...