Tény hogy én öreg vagyok és amatőr de a Patriat valasztanám mint sok minden más beszerzést is másként gondolom.Árérték arányban és működtetésben.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Tény hogy én öreg vagyok és amatőr de a Patriat valasztanám mint sok minden más beszerzést is másként gondolom.Árérték arányban és működtetésben.
Elvileg olcsóbb kicsit mint a boxer de nem sokkal. Egyébként én is patria fan vagyokVan ez az általános nézet hogy a Boxer drága a Patria meg olcsó valami miatt.![]()
Ha ez igaz, higy csak kicsit drágább, akkor inkább Boxer.Elvileg olcsóbb kicsit mint a boxer de nem sokkal. Egyébként én is patria fan vagyok![]()
Patria is vásárló igényétől függően. Azt nem írtam hogy a hasonló képességű verzió.Ha
Ha ez igaz, higy csak kicsit drágább, akkor inkább Boxer.
A Boxer állja a 30 mm-es lövedéket, szomszédainknál meg pont ilyenek vannak (bmp-2, piranha V, Lazar 2, BTR-4, BTR-3E).
Még az se jó, hogy minek a kiváltására tervezték a török gépeket szóval fenntartásokkal kezelj mindent amit ebben s fosban olvastál.
Patria is vásárló igényétől függően. Azt nem írtam hogy a hasonló képességű verzió.
Ezen van a hangsúly. Amennyiben kevesebb járművet tudunk rendszeresített mint ők, akkor legalább jobb legyen.Ha
Ha ez igaz, higy csak kicsit drágább, akkor inkább Boxer.
A Boxer állja a 30 mm-es lövedéket, szomszédainknál meg pont ilyenek vannak (bmp-2, piranha V, Lazar 2, BTR-4, BTR-3E).
Az ausztrál LAND 400 tenderen a Boxer és a Patria maradt állva a döntőben. A védelmi követelmény emlékeim szerint Stanag Level 6/6+ volt, és mindkettő teljesítette.Patria is vásárló igényétől függően. Azt nem írtam hogy a hasonló képességű verzió.
Igen a PATRIA olyan védelmet pakol rá amit rendelsz, illetve mivel moduláris te is pakolászhatsz.Az ausztrál LAND 400 tenderen a Boxer és a Patria maradt állva a döntőben. A védelmi követelmény emlékeim szerint Stanag Level 6/6+ volt, és mindkettő teljesítette.
A Leok várhatóan mikor gurulnak be Tatára? Azt vágom hogy idén, de közelebbi? Részleges laktanyarekonstrukció, mint Szolnokon előtte lesz, folyamatban?
"E képességgel biztosítható, hogy 2030-ra, hét területvédelmi ezredbe szervezve, a közel 180 ezer főt számláló területvédelmi erők elérjék teljes műveleti képességüket”
Szerintem egy nullával elírhaták."E képességgel biztosítható, hogy 2030-ra, hét területvédelmi ezredbe szervezve, a közel 180 ezer főt számláló területvédelmi erők elérjék teljes műveleti képességüket”
Honnan jön ez a 180 ezres szám? A területvédelmisek maximális létszámát nem 20e főben állapították meg még 1-2 éve?
Elírták!"E képességgel biztosítható, hogy 2030-ra, hét területvédelmi ezredbe szervezve, a közel 180 ezer főt számláló területvédelmi erők elérjék teljes műveleti képességüket”
Honnan jön ez a 180 ezres szám? A területvédelmisek maximális létszámát nem 20e főben állapították meg még 1-2 éve?
Pont most nézem...
175xjárási század. 4 század = 1 zászlóalj és úgy 40-45 zászlóalj fogja a hét ezredet alkotni ezek szerint. Így a 180 ezres létszám megvan. Persze ehhez papíron még a halottakat is be kell sorozni...Honnan jön ez a 180 ezres szám? A területvédelmisek maximális létszámát nem 20e főben állapították meg még 1-2 éve?
Pont most nézem...
Valaki itt elfeküdte az arcát!
180.000-es kikézett területvédelmi erő 2030-ra?
Na erre befizetek!
Csókolom! 2-3 év alatt jött össze 8000.
Ez csak egyet jelenthet!
(Mélylevegőbentartbentartbentartnemírodle!!!)
Más: Mondtam én, hogy nem csak 200.000 CZ fegyver lesz itt legyártva!
De az is lehet, hogy 18.000-et akartak írni/mondani!![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..