De az F-35 a háttérfotón megint csak ott díszeleg - de lehet hogy csak a Saabnak nem volt raktáron Gripen változat a stockholmi látogatáskor.![]()
Nem a "70 éves a NATO" vándorkiállítás tablói vannak félretolva?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
De az F-35 a háttérfotón megint csak ott díszeleg - de lehet hogy csak a Saabnak nem volt raktáron Gripen változat a stockholmi látogatáskor.![]()
"E képességgel biztosítható, hogy 2030-ra, hét területvédelmi ezredbe szervezve, a közel 18 ezer főt számláló területvédelmi erők elérjék teljes műveleti képességüket"
Már kijavították...
Édes f***om!175xjárási század. 4 század = 1 zászlóalj és úgy 40-45 zászlóalj fogja a hét ezredet alkotni ezek szerint. Így a 180 ezres létszám megvan. Persze ehhez papíron még a halottakat is be kell sorozni...
A francba, már reménykedtem, hogy látunk az Ötvenhatosok terén Hell March-ot."E képességgel biztosítható, hogy 2030-ra, hét területvédelmi ezredbe szervezve, a közel 18 ezer főt számláló területvédelmi erők elérjék teljes műveleti képességüket"
Már kijavították...
Édes f***om!
Most ugye csak eltévesztetted a Humor topicot?
Ez a 175 század 180 ezer fö nagyon ott van.![]()
Hát ez volt az elmélet. Aztán szembejött a gyakorlat, az alábbi képen egy járási század látható, a helyi potentátok és az érdeklődő civil lakosság körében:
![]()
Szóval nem csoda, hogy kijavították gyorsan 18 ezerre!![]()
nem, attól függ mennyi pénz marad , majd térjünk rá vissza egy két év múlva kbMár eldőlt mi lesz?
Helyes választás remélem mi is ezt vesszük majd.Közben a tótok(izé, északi szövetségesünk) a legújabb Spike LR2 változatú rakétákat fogják rendszeresíteni.
https://www.armyrecognition.com/mar...h_nation_to_use_eurospike_spike_lr2_atgm.html
Annyival kiegészíteném hogy ha már ezt, akkor ezt a fegyvercsaládot.Helyes választás remélem mi is ezt vesszük majd.
Fura, nem találtam szlovák forrást erre, sem a minisztérium, sem a katonaság oldalán, de még a hírekben sem.Közben a tótok(izé, északi szövetségesünk) a legújabb Spike LR2 változatú rakétákat fogják rendszeresíteni.
https://www.armyrecognition.com/mar...h_nation_to_use_eurospike_spike_lr2_atgm.html
Pedig tele van vele a nemzetközi defence sajtó vele.Fura, nem találtam szlovák forrást erre, sem a minisztérium, sem a katonaság oldalán, de még a hírekben sem.
Na ezt viszont nagyon nem értettem.
Valami 100 db körüli mennyiséget vesznek? Valahol azt olvastam 70 indító és 100 db töltetet. (rakétát)Na ezt viszont nagyon nem értettem.
Ugye ők maguknak gyártják a Spike-ot.
Erre - állítólag - a terület védelmiseknek megveszik a piaci vetélytársat.![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..