[HUN] Leopard 2

A napokban Münchenben megkezdődött azoknak a Leopard 2A4 típusú harckocsiknak az összeszerelése, amelyekkel a Magyar Honvédség idén megkezdi páncélos fegyvernemének fejlesztését - közölte a nemzeti védelmi ipari és védelmi célú fejlesztésekért, valamint a haderő-modernizáció koordinálásáért felelős kormánybiztos, Maróth Gáspár titkársága szerdán az MTI-vel.
Forrás: https://kuruc.info/r/2/209017/

86811055_3565871433484109_8801785554682249216_o.jpg

A belső. kicsit... T-72 kicsit más, gondolom....

• Tetszik
Reactions: alfa74
A képen sima zöld. Valaki azt írta korábban, hogy egyszínű lesz.
Úgy nem valószínű, hogy marad, mert a test még osztrák színű. Nem hinném, hogy eltérőnek hagyják a toronyt és a testet. Szerintem ez valami próba összeillesztés alkalmából készült kép.
Ha meg még át kel festeni, akkor úgy is mindegy.
Nekem fel sem tűnt a szövekben a "festésmintájuk" szó.

Úgy nem valószínű, hogy marad, mert a test még osztrák színű. Nem hinném, hogy eltérőnek hagyják a toronyt és a testet. Szerintem ez valami próba összeillesztés alkalmából készült kép.
Ha meg még át kel festeni, akkor úgy is mindegy.
Nekem fel sem tűnt a szövekben a "festésmintájuk" szó.
A torony frissen festett, a test meg tiszta sár.....
Elég érdekes. Ha a tornyot lefújták egyszínű zöldre akkor nem hinném, hogy abból terepszín lesz....
A német amúgy sem való nekünk, szerintem sok benn a barna.

A torony frissen festett, a test meg tiszta sár.....
Elég érdekes. Ha a tornyot lefújták egyszínű zöldre akkor nem hinném, hogy abból terepszín lesz....
A német amúgy sem való nekünk, szerintem sok benn a barna.

Miért ne lehetne terepszín? Sokkal egyszerűbb, ha először telibefújod az egyik színnel, aztán kitakarod. Pl maketteknél is így szoktuk általában, először a legvilágosabb szín, kitakar, aztán a második szín, kitakar a 2 szín, jöhet a harmadik folt szín.

Miért ne lehetne terepszín? Sokkal egyszerűbb, ha először telibefújod az egyik színnel, aztán kitakarod. Pl maketteknél is így szoktuk általában, először a legvilágosabb szín, kitakar, aztán a második szín, kitakar a 2 szín, jöhet a harmadik folt szín.

Én szeretném, ha az lenne, de itt korábban a bennfentesek azt mondták, hogy egyszínű lesz. Csak bezavart a tataiak felhívása.

• Tetszik
Reactions: mindenen kívül