Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Meg van 1-2 másik előnyünk...a saját szomszédunk vagyunk., pl...Kb. ez az egyetlen előnyünk a szomszédokkal szemben hogy nincs négyévente kormányváltás ahol 4 kormányzópárt 5 különböző dolgot akar. Mint írták egyáltalán nem a pénz a probléma a cseheknél. Ezt az előnyt most bűn lenne nem kihasználni mert itt se fog fönnmaradni ez az állapot örökké.
Ha ki is dolnek a raktarkeszletek meg egy ideig biztos kitartanak. /azert a normat szereti mindenki tulteljesiteni mindenszinten./
Ilyenkor jön majd jól Orbánnak hogy a magyar paraszt a hűtőházon kivul bespejzolt x millio kilo krumpit szabolcsban.meg 5 millio tonna buzat...mert nem tudta eladni..Meg van 1-2 másik előnyünk...a saját szomszédunk vagyunk., pl...
Magyarországot csak a kajával soha nem lehet elfoglalni....aki ezt akarja..az hujeIlyenkor jön majd jól Orbánnak hogy a magyar paraszt a hűtőházon kivul bespejzolt x millio kilo krumpit szabolcsban.meg 5 millio tonna buzat...mert nem tudta eladni..
jöhet a valasag.......Kaja az van.
Max 2 nap, a kitartás. Raktárkészlet multinál minimális. Ezért függ ennyire mindenki a besztállítólánctól.
ne haragudjatok de nem ertem...mi a gond?Igen de vannak raktarkeszletekket beszallitonal is dolgoztam. Az eggyik elektronikat szallitott be. Mindig mindent elvittek nem lehetett annyit termeli amennyi eleg lett volna./ az osszeszerelde termelese fix./ meg is kerdeztem hova megy. /raktarra./vannak cegei a multiknak amik direkt ezzel foglalkoznak./hatalmas raktarkeszleteket kell felhalmozni mert x evig kotelezo biztositani az alkatreszellatast adott termekhez./ ami meg azon fellul van ha eler egy bizonyos szintet kerul be egy olcsositott auto alkatreszei koze/amit a meglevo tultoltott raktarkeszletek alapjan terveznek./mig a masik autonal az alkatreszeket tervezik az autora../. Vw = skoda
A masoknal ugyan ez volt csak ott mar okosvoltam
Mindenhol normara termel a beszallito. A norma ugy van kalkulalva hogy az alatti teljesites eseten is legyen meg a minimum. De az emberek szeretik a penzt ezert a normat iggyekeznek tulteljesiteni....
Vannak raktarak![]()
Ennekem semii epp azt ecsetelem hogy nem csak viz es kaja van hanem termelo munkahoz adott alkatreszek is foelemek is.ne haragudjatok de nem ertem...mi a gond?
viz van..kaja van...mi a gond?
ne haragudjatok de nem ertem...mi a gond?
Na ne.............Ezt fejezzétek be.. Feleslegesen nem kell verni a dobot...Egyebkent persze hogy van kaja es lessz is. Ilyenkor max a retekbol lenne hiamy.mas nem terem.ami uveghaz meg uveghaz az nem all le oda nem kell sok ember./aki meg kell amugy is egy karantenban el.jellemzoen/
én ezt nem értem....mi a gond?Ha dolgoztal volna uveghazba nem kellene magyaraznom... Vagy mezogazdasagba allattenyesztresbe... /egy juhasz az elete javat karantenba tolti egymaga kutyaval kecsskevel birkavalhavi egyszeri kocsmaval ahol a szag miatt nem sokan allnak ma mar szoba veluk mert budos a munka es a penz. Az allatnak szaga van.
50 millio embert el tudunk etetni...ez van...
Eletetni meg szemetbe pazarolni ket kulon fogalomEtiópot?
Honnan veszel ilyeneket? A gabonatermés alig harmadát tudjuk exportálni, más mg export sem annyira bivaly, hogy ötszöröse legyen a hazai fogyasztásnak.
Ööö... Szerintem ne akard élesben letesztelni, hogy a mai Mo.ban milyen kaja készletek vannak, mert hamar megdöbbennél.... Nem pozitív értelemben...ne haragudjatok de nem ertem...mi a gond?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..