Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Azert ennel mar lattunk durvabb viccet is. Azert ne vigyetek már tulzasba. Es te csak ne küldj el senkit a kurva anyjába, mert teged is elküldenek oda.Ez azért eléggé aktuális ÉS érzékeny téma Uraim, szerintem most DINAMO-val értek egyet... Hullanak az emberek mindenhol, az USA kezd a legszarabbul állni, megmondom az őszintét, mi állnánk így és valaki poénkodna vele, nem nagyon bírnék elmenni mellette én sem, hogy ne küldjem el a jó kurva anyjába!
Ennyi jár minden embernek, népnek!pontosan!
Respect
Túlélem!Azert ennel mar lattunk durvabb viccet is. Azert ne vigyetek már tulzasba. Es te csak ne küldj el senkit a kurva anyjába, mert teged is elküldenek oda.
Na és a fekete humor hol marad?Azért mikor épp aktuálisan annyi halott van hogy fekszenek a földön itt ott, meg hiánycikk van koporsóból, katonai menetoszlopok viszik a hullákat km-hosszan krematóriumba, mondjuk úgy hogy nem túl ízléses ezzel viccelni.
Haldoklás közben sokkal durvább lenne.Pláne úgy hogy mi még előtte vagyunk!
Bakker, én szeretem a jó viccet, még a feketét isNa és a fekete humor hol marad?
Haldoklás közben sokkal durvább lenne.![]()
Challenge accepted.Komolyan mondom, attól tartok hogy legkésőbb 1 hónap múlva nekünk(nektek!) sem lesz kedvetek ezzel viccelni,...
Legyen neked igazadChallenge accepted.![]()
Értem, most a vírus miatt mindenki ideges, főleg, hogy még be is vagyunk otthon zárva de pár poén még ha kicsit feketébb is segít átlendülni az egészenMinden, ami vicces!![]()
Mondjuk akkor a PC warriorunk is tisztelhetné mondjuk a kárpátaljai magyarokat, vagy az oroszokat, de csak a kínaiakért sikerült.Ennyi jár minden embernek, népnek!
A legsötétebb időszakokban, a háborúkban, a fronton is megvolt a humorérzék.Pont a humor az ami segít átlendülni a nehéz időszakokon. Akinek nincs humora, annak sajnos valóban sokkal nehezebb átélni mindent, ami rossz.
A végleteket kedvelőknek itt jelezném, hogy nem erőltetne minden percben a nevetés, ha mondjuk a vonat levinné a lábamat, de valószínüleg én lennék az első aki viccelődni kezdene az eladó papucs témával.
Ne hülyéskedj már, volt egy pár covides poén egyenáramú generátorunk ismételt felbukkanása előtt, akkor te sem, sőt senki sem akadt ki.Ez azért eléggé aktuális ÉS érzékeny téma Uraim, szerintem most DINAMO-val értek egyet... Hullanak az emberek mindenhol, az USA kezd a legszarabbul állni, megmondom az őszintét, mi állnánk így és valaki poénkodna vele, nem nagyon bírnék elmenni mellette én sem, hogy ne küldjem el a jó kurva anyjába!
Én nem biztos hogy láttam őket, meg mondom van egy ismerős hölgy olaszoknál, oda ment férjhez, kint él két kis lurkóval és nyomja a vlogot, elején még vigyorgott, csupa szív mosolygós életvidám nő amúgy, egyre komorabb ahogy múlik az idő, tegnap már szétfolyt sminkkel küszködve magyarázta, hogy nincs olyan nap hogy ne kéne kinti rokonoknak, barátoknak, ismerősöknek(éttermük van, sok visszatérő vendéggel) legalább egynek részvétet kifejezni! Eléggé szar még nézni is...Ne hülyéskedj már, volt egy pár covides poén egyenáramú generátorunk ismételt felbukkanása előtt, akkor te sem, sőt senki sem akadt ki.
Sajnálatos.Én nem biztos hogy láttam őket, meg mondom van egy ismerős hölgy olaszoknál, oda ment férjhez, kint él két kis lurkóval és nyomja a vlogot, elején még vigyorgott, csupa szív mosolygós életvidám nő amúgy, egyre komorabb ahogy múlik az idő, tegnap már szétfolyt sminkkel küszködve magyarázta, hogy nincs olyan nap hogy ne kéne kinti rokonoknak, barátoknak, ismerősöknek(éttermük van, sok visszatérő vendéggel) legalább egynek részvétet kifejezni! Eléggé szar még nézni is...
Magyarul is elérhető a koronavírusról kiadott kínai kézikönyv
m.atv.hu/belfold/20200324-magyarul-is-elerheto-a-koronavirusrol-kiadott-kinai-kezikonyv
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..