OFF
Figyelj ha nem tetszik hogy itt vagyok itt irogatok csak egy szavadba kerul es eltunok.
Ha nem érted a viccet, ne az oldal renoméjával takarózz, az legyen az oldal gazdáinak a gondja. Úgy írsz ide (bármely topic), mintha orrbefogva tennéd, szenvedsz a szarszagban, mint egykor az SZDSZ.
NEM akarom, hogy eltűnj innen. Azt szeretném, hogy gondolkodj, mérlegelj más szempontokat is, vedd le a szemellenződ, hidd el, hogy csak több leszel nélküle.
Amugy meg a renomerol annyit hogy egy haditechnikai lapon nem kene hogy komolyan jelenlegyenek a csillagjoslas, samankultusz, osszeeskuveselmeletek stb stb hulyesegei. Vagy tevedek?
Hogy itt mi jelenik meg azt nem mi döntjük el. Szerencsére. Úgy hiszem, hogy az oldal gazdái bőségesen engednek teret mindenféle véleménynek és tényleg virágzik az a száz virág (bár időnként bele-bele kasznál Mac a virágoskertbe
).
Ahogy neked, nekem is van olyan téma, nézőpont ami nem tetszik, sőt irritáló. Tovább görgetem, Vagy beszólok, attól függ épp mennyit ittam. De ez egy fórum, azért van, hogy mindenki elmondhassa a véleményét, még akkor is, ha a madarak röptéből kívánja megállapítani, hogy mi lesz a következő katonai beszerzésünk. Ez is egy vélemény. Meg az is, hogy sokféleképpen fogjuk neki elmondani, hogy mennyire kretén.
A humor topicba meg tényleg nem ezzel a végletekig befeszült nézőponottal kellene benyitni, hiszen pont rajtad látható, hogy már a megértést akadályozza.
A kép, amit kifogásoltál, pont az összeesküvéselméletek komolyanvehetetlenségére és abszurditására világít rá viccesen.
ON