R
Nem kene a hulyeseget reklamozni meg akkor sem ha tetszik a lekivilagodnak. Tudodrontja a site amugy sem tul patinas renomejat.
Ha nem tetszik a renomé minek jársz ide? Csak nem kötelező feladat?Nem kene a hulyeseget reklamozni meg akkor sem ha tetszik a lekivilagodnak. Tudodrontja a site amugy sem tul patinas renomejat.
Reméljük nincs semmi valósagtartalma.Nem kene a hulyeseget reklamozni meg akkor sem ha tetszik a lekivilagodnak. Tudodrontja a site amugy sem tul patinas renomejat.
Én kizártnak tartom, hogy lenne. Jelenleg pont ők szopják be leginkább, félelmetes hogy milyen számok jönnek az USA-ból!Reméljük nincs semmi valósagtartalma.
Reméljük nincs semmi valósagtartalma.
Figyelj ha nem tetszik hogy itt vagyok itt irogatok csak egy szavadba kerul es eltunok.Ha nem tetszik a renomé minek jársz ide? Csak nem kötelező feladat?
Amúgy meg:
Nem csak az altesti humor a vicces. Vagy odakint ennél feljebb nem lehet jutni?
Dramaqueen!Figyelj ha nem tetszik hogy itt vagyok itt irogatok csak egy szavadba kerul es eltunok.
Amugy meg a renomerol annyit hogy egy haditechnikai lapon nem kene hogy komolyan jelenlegyenek a csillagjoslas, samankultusz, osszeeskuveselmeletek stb stb hulyesegei. Vagy tevedek?

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..